Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ψήφισαν άλλη μια παράταση για τα "κανάλια", για "τελευταία φορά"

Με ονομαστική ψηφοφορία εγκρίθηκε το άρθρο του νομοσχεδίου για την υγεία που αφορά τις ψηφιακές άδειες. Ωστόσο τις πολιτικές εντυπώσεις κέρδισε το «όχι» του πρ. Πρωθυπουργού..
Γ. Παπανδρέου, ο οποίος διαφώνησε και με την κυβέρνηση και με το ΠΑΣΟΚ, και το «όχι» του πρ. Προέδρου της Βουλής Απ. Κακλαμάνη.
«Ναι» ψήφισε ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Σημειώνεται ακόμη η απουσία του πρ. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 269 Βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν 154 Βουλευτές και κατά 115.
Υπέρ ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Καταψήφισαν ακόμη οι ανεξάρτητοι Βουλευτές Μ. Ανδρουλάκης, Θ. Παραστρατίδης, Γ. Κασαπίδης, Μ. Μπόλαρης, Ν. Σταυρογιάννης.
Από τη ΝΔ απουσίασε ο Βύρων Πολύδωρας, από το ΠΑΣΟΚ απουσίασε ο Δ. Κρεμαστινός, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ απουσίασαν οι Βουλευτές Φ. Κουβέλης, Γ. Πανούσης, Γρ. Ψαριανός, Ν. Φούντα, Γ. Κυρίτσης και Μ. Ρεπούση.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, ανέφερε ότι το κόμμα του ψηφίζει υπέρ με το σκεπτικό ότι δίνεται για τελευταία φορά παράταση για τη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε ότι για τελευταία φορά τάσσεται υπέρ της παράτασης και προειδοποίησε ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας το κόμμα του δεν θα δώσει «λευκή επιταγή» και «συγχωροχάρτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter