Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μεθυσμένοι φοιτητές βγήκαν για ποτό με ένα...λάμα.ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ!!!!! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

Μία απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο της Γαλλίας, όταν πέντε μεθυσμένοι φοιτητές αποφάσισαν να βγουν βόλτα με το τραμ στο Μπορντό, παίρνοντας μαζί τους και ένα λάμα από τσίρκο της περιοχής.


Οι φοιτητές, διασκέδαζαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα νυχτερινό μαγαζί κοντά σε ένα τσίρκο και έχοντας πιει λίγο παραπάνω, είχαν τη φαεινή ιδέα να απαγάγουν το λάμα ηλικίας 8 ετών ονόματι Σερζ (από το μικρό όνομα του Γάλλου τραγουδιστή Σερζ Λαμά, ο οποίος γεννήθηκε στο Μπορντό) και να το βγάλουν βόλτα με το τραμ στην πόλη.

«Αρχικά οι πέντε μεθυσμένοι νεαροί, προσπάθησαν να πιάσουν μια ζέβρα, αλλά επειδή είναι άγρια ζώα και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς τελικά προτίμησαν το λάμα, που από τη φύση του είναι πολύ ήμερο και χαριτωμένο, ειδικά το δικό μας που είναι και εξημερωμένο» εξήγησε ο διευθυντής του τσίρκου, Τζον Μποτούρ.

Μάλιστα το λάμα ήταν τόσο υπάκουο που οι νεαροί κατάφεραν να το επιβιβάσουν σε έναν συρμό του τραμ, ωστόσο η διαδρομή του ζώου δεν κράτησε πολύ, αφού οι υπάλληλοι εντόπισαν το λάμα και σταμάτησαν το τραμ για να το απελευθερώσουν, ενώ οι νεαροί το έβαλαν στα πόδια.

«Οταν μου τηλεφώνησαν στις 5 το πρωί για να μου πουν ότι το λάμα μας βρισκόταν στο τραμ, νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο» εξήγησε ο Μποτούρ και πρόσθεσε ότι κατέθεσε μήνυση σε βάρος των νεαρών επειδή «θα μπορούσε να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα»

Ωστόσο η ιδέα των νεαρών έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebook «για να στηρίξει τους πέντε νεαρούς που έβγαλαν βόλτα τον Σερζ, το λάμα, με το τραμ» και έχει ήδη συγκεντρώσει 120.000 υποστηρικτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter