Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

KOYKΟΔΗΜΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ "ΚΕΝΤΡΩΑ", "ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ" ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;

Τι κάνουν τα παιδιά για ένα χαρτοφυλάκιο.......
Πως σχολίασε ο πολιτικός κόσμος της Πιερίας τις δηλώσεις ΤζιτζικώσταΓια την αντιπαράθεση που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την απόφαση του να προσκαλέσει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων, ρωτήθηκαν οι βουλευτές της Πιερίας στο περιθώριο των δηλώσεων για την επέτειο του όχι.

Κώστας Κουκοδήμος

Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος, άνθρωποι
οι οποίοι εκτίθενται στα μέσα ενημέρωσης, αυτός είναι και ο θεσμικός τους ρόλος, πολλές φορές κάνουν και λάθη. Νομίζω ότι ζήτησε και συγνώμη και επίσημα ο κ. Τζιτζικώστας και για να το πω απλά, τον συγχωρούμε.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Εμείς οι πολιτικοί δεν είμαστε για να κρίνουμε τις δηλώσεις άλλων πολιτικών. Σε κάθε περίπτωση όλοι κρινόμαστε αλλά ας αφήσουμε αυτά τα λίγα τα οποία πληγώνουν ίσως, αυτά τα οποία δημιουργούμε και ανακυκλώνουν την μιζέρια. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε αυτό όχι μόνο στους εαυτούς μας, έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε πάνω από όλα σε αυτούς οι οποίοι πριν από 73 χρόνια αφήσανε όλα αυτά τα μικρά και τα μίζερα και κοίταξαν τι τους ενώνει. Είναι τόσα πολλά αυτά που μας ενώνουν την σημερινή ημέρα. Αυτή τη στιγμή λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω στη Θεσσαλονίκη όλος ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε μια μεγαλειώδη παρέλαση, κάτι που το έχουμε ανάγκη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη να ανυψωθεί το εθνικό του φρόνημα, έχουμε ανάγκη να πούμε ένα διαφορετικό ίσως όχι στον σύγχρονο οικονομικό πόλεμο που περνάμε. Αυτό το όχι να είστε σίγουροι ότι το λέμε.

Ο βουλευτής Δημήτρης Χριστογιάννης δεν σχολίασε λέγοντας ότι έχει απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως επίσης και η καΆννα Μάνη η οποία τόνισε: « Δεν νομίζω ότι πρέπει να το σχολιάσουμε τέτοια ώρα και τέτοια ημέρα» .

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου έκανε λόγο για ημέρα μνήμης την οποία δεν πρέπει να σημαδεύουν ατυχή συμβάντα.

«Σήμερα η μέρα είναι μνήμης είναι μέρα επετείου και ατυχή συμβάντα δεν πρέπει να σημαδεύουν και να εντείνουν, απολύτως σε κανένα σημείο όλη τη διάρκεια αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter