Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο δημιουργός του Breaking Bad παραδέχεται ότι η πειρατεία βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της σειράς




Στις αρχές Απριλίου το HBO παραδέχτηκε ότι η πειρατεία έχει ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις του Game of Thrones και τώρα έρχεται η σειρά του Vince Gilligan, δημιουργό του Breaking Bad (της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών σύμφωνα με το imdb.com) να δηλώσει στο BBC ότι τα παράνομα downloads βοήθησαν να γίνει γνωστό σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό απ’ ό,τι αναμενόταν!




“Προσωπικά βλέπω τις δύο όψεις του νομίσματος. Για να είμαι ειλικρινής, καταλαβαίνω ότι τα παράνομα downloads οδήγησαν πολύ κόσμο στο να παρακολουθήσει τη σειρά, να μάθει για αυτή, κάτι που διαφορετικά δε θα γινόταν. Κατά κάποιον τρόπο, το παράνομο downloading μας βοήθησε ξεκάθαρα στο θέμα της αναγνώρισης του brand, οπότε αυτή είναι η καλή πλευρά”

Φυσικά, όπως και στην περίπτωση του HBO, το ιδανικό θα ήταν ο κόσμος να αγόραζε νόμιμα τα επεισόδια της σειράς για να αυξηθούν περισσότερο τα έσοδα, αλλά η πειρατεία αναγνωρίζεται και από τους ίδιους τους παραγωγούς ως ένα αναγκαίο κακό που στην τελική αποφέρει πολύ περισσότερα από τη χασούρα.

Συμφωνείτε;

Μέχρι να αποφασίσετε θυμηθείτε και αυτό:

Breaking Bad: Παίξε το δωρεάν platform game ως Walter White… [Video]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter