Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΤΟ "ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ





Συνεχίζει να προκαλεί η δημοτική αρχή, τους κατοίκους της οδού
Κρέσνας. Πέρα του ότι δεν απαντά ο δήμαρχος στο επίσημο ερώτημα πουυποβάλαμε από τις 20-9 με Α.Π 72475 υπογραφόμενο από 22 πολίτες, κάτοικους της οδού, έρχεται τώρα καικατά την δεντροφύτευσηακόμη και σ'αυτό κάνει διακρίσεις, ενώ κατά μήκος της οδού φυτεύει πλατάνια,στο επίμαχο σημείο φύτευσε νερατζιές, και μην μας πούνε πως τέτοιαδέντρα βάζουνε στης πλατείες διότι τα δέντρα φτάσανε στο σημείο έχοντας επάνω το μικρό όνομα του ιδιοκτήτη της οικείας μπροστά από την οποία φυτεύτηκαν, για ποιο λόγο κύριε δήμαρχε η διάκριση.


Το έγγραφο που υποβάλαμε στον δήμο Κατερίνης ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Οι παρακάτω υπογράφοντες πολίτες κάτοικοι της οδού Κρέσνας ερωτάμε τον Κυρ. δήμαρχο να μας απαντήσει:
1. Για ποιο λόγο έκανε αναιτιολόγητα αυτή την τεράστια διαπλάτυνση του πεζοδρομίου μπροστά από συγκεκριμένη κατοικία εις βάρος του απέναντι πεζοδρομίου αφού είχε σαν συνέπεια να στενέψει το πεζοδρόμιο και μάλιστα να αποψιλώσουν τα υφιστάμενα δέντρα για να φυτευθούν καινούρια στο διαπλατυσμένο σημείο και επίσης να χαθούν τουλάχιστον
4 υπερπολύτιμες θέσεις parking σε μια ήδη επιβαρυμένη οδό από τα πολλά ιδιωτικά garage.
2. Ερωτάται ο κύριος δήμαρχος να απαντήσει εάν αυτή η χάραξη είναι η πρωτότυπη ή εάν τροποποιήθηκε; και αν ναι με την ευθύνη και σύμφωνη γνώμη ποιου.
3. Επίσης ερωτάται ο κύριος δήμαρχος εάν είναι νομότυπο κάποιος συγκεκριμένος κύριος να διαθέτει ράμπα εισόδου καθ'όλο το μήκος της οικείας του περί τα 15 μέτρα περίπου.
Κύριε δήμαρχε οι αγανακτισμένοι υπογράφοντες κάτοικοι της οδού Κρέσνας αναμένουμε σύντομα απάντησή σας και προσδοκούμε στην άμεση αποκατάσταση της αδικίας που συντελέσθηκε εις βάρος μας σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμεθα δια παντός νομίμου δικαιώματος μας
Υ.Σ. Παρακαλώ η απάντηση να δοθεί δημόσια δια του ημερήσιου τύπου της πόλης μας
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter