Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αρχίζει η κατασκευή έργου «αποχέτευσης λυμάτων παραλιακής ζώνης Λεπτοκαρυάς»

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.058.800 ΕΥΡΩ
τοαυτονοητο: Καλογραμμένο το δελτίο τύπου του Παπαθανασίου. 2 ερωτήματα:
1. Μέχρι τώρα που πήγαιναν τα λύματα; Στο "μεγάλο τασάκι" όπως όλης της Νότιας Πιερίας; Τότε πως η αντιπεριφέρεια βρήκε πρόσφατα πεντακάθαρα τα νερά μας; Τόσο υγιεινή διατροφή κάνουν οι Πιεριείς και οι επισκέπτες;

2. Ο Παπαθανασίου όντως μιλάει στο τηλέφωνο όλως τυχαίως κατά την λήψη της φωτο, ή είναι πινελιά του επικοινωνιολόγου για να φαίνεται πολυάσχολος;  
 Σαν έτσι ένα πράμα:

Υπογράφτηκε, από τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Γιώργο Παπαθανασίου αλλά και από την ανάδοχο εταιρία, η σύμβαση για την έναρξη εργασιών κατασκευής έργου που αφορά στην «αποχέτευση λυμάτων παραλιακής ζώνης, στο τμήμα εντός σχεδίου, Λεπτοκαρυάς».

Το έργο, προϋπολογισμού 1.058.800,20 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξης» του ΕΣΠΑ.

Το συνολικό μήκος του δικτύου μεταφοράς των λυμάτων είναι 6 χιλιόμετρα και 43 μέτρα περίπου.

Στο έργο περιλαμβάνονται και δύο αντλιοστάσια μέσω των οποίων τα λύματα που θα συγκεντρώνονται, θα διοχετεύονται στον κεντρικό προσαγωγό που οδηγεί στον βιολογικό καθαρισμό Νότιας Πιερίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια υπογραφής της σύμβασης ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης αλλά και ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, Νίκος Μπονοβόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter