Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Σύμβουλος της κυβέρνησης του Έντι Ράμα ο Τόνι Μπλερ Θα εργάζεται ως «εθελοντής» για την αλβανική κυβέρνηση.

TOAYTONOHTO: Θμίζουμε πως η γυναίκα του είναι δικηγόρος τουρκοκυπρίων σε θέματα περιουσιών στα κατεχόμενα......Για τους πρόθυμους που χειροκροτούσαν τους βομβαρδισμούς στην Σερβία είναι τυχαία όλα αυτά βέβαια.....
Στα Τίρανα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, με αφορμή τη συνεδρίαση της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Ράμα, στην οποία ανακοινώθηκε ότι θα είναι σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ράμα τόνισε ότι ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα πληρώνεται από
τους Αλβανούς φορολογούμενους, αλλά θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στην αλβανική κυβέρνηση.

Ο κ. Μπλερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του αποστολή και πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας διαφορετική Αλβανίας.

«Είμαι εδώ γιατί πιστεύω σε αυτή τη χώρα, σε αυτούς τους ανθρώπους, και πιστεύω στο όραμά τους για την πρόοδο. Νομίζω ότι η ιδέα του προσανατολισμού της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια πολύ σημαντική ιδέα και θα ήθελα πολύ να δω αυτή τη χώρα, μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας», δήλωσε ο κ. Μπλερ, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στην Αλβανία, λόγω της στάσης του, υπέρ της επέμβασης του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, το 1999.

Πηγή: AMΠE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter