Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Γιού φάουλ; Μι φάουλ




Τα ωραία για τον Σταυρίδη του ΤΑΙΠΕΔ, αυτόν ντε που παραιτήθηκε γιατί τον πήγε βόλτα ο Μελισσανίδης με το τζετ του στην Κεφαλλονιά, όπου έβγαλε μέσα στο τζετ φωτογραφία με την αεροσυνοδό και κατα λάθος την έστειλε στο Πρώτο Θέμα αντί για εκτύπωση. Α, να γειά σου, αυτόν

Βγήκε λοιπόν το thepressproject και δημοσίευσε μαγνητοφωνημένα αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε σε Νορβηγικό έντυπο όπου λέει διάφορα. Σαν σοβαρό μέσο το thepressproject εστίασε στο Fuck you που ξεστόμισε ο δημόσιος υπάλληλος, τότε, Σταυρίδης, on the record αναφερόμενος στους Έλληνες που διαφωνούν με τις πρακτικές του καθώς και στην προτίμησή του να έχει Νορβηγούς να δουλεύουν στην Ελλάδα ή αυτός να δουλεύει στην Νορβηγία μια και είναι κουτορνίθια και επειδή δεν έχουν ή δεν ξέρουν από ήλιο είναι παραγωγικότεροι.

Εμείς από την άλλη δεν είμαστε και τόσο σοβαροί οπότε θα σταθούμε σε λιγότερο σημαντικά κομμάτια της συνέντευξης. Όπως αυτό των αγγλικών του Ανώτερου Δημόσιου Υπάλληλου κ. Σταυρίδη, υπεύθυνου για τις αποκρατικοποιήσεις και για το ξεπούλημα των όποιων ασημικών της χώρας στους ξένους. Θα πάρουμε το απόσπασμα με το Fuck you όπου η μετάφραση του thepressproject έχει ως εξής :



Η απομαγνητοφώνηση έχει ως εξής :

Δεϊ τζαστ πριτσινγκ. Δεϊ τζαστ σεϊνγκ νο. ΝΟ, ΝΟ. ΦΑΚ ΓΙΟΥ.

Τελ μι χάου γιες. Σόρυ. Δις ιζ δε θινγκ. Ντοντ τελλ μι ναου γουάϊ νοτ. Αϊ νοου δε γουάϊ νοτ. Ιτς κονβενσιοναλ γουΐσντομ. Τελ μι χάου γιες. Χάου καν γουΐ μέϊκ θινγκς χάπεν.

Δεν μπορεί σκέφτηκα. Δεν μπορεί αυτός ο καταξιωμένος φιλελές να μην έχει πάει Στρατηγάκη. Καλά ο άλλος ο κομμουνιστής, δεν περίμενα κάτι καλύτερο αλλά ο CEO του ΤΑΙΠΕΔ; Σε τι γλώσσα ξεπουλάει την χώρα; Μετά θυμήθηκα ότι το μόνο που πούλησε το πούλησε σε Έλληνα και ησύχασα.

Μετά το ξανάκουσα μια και κάτι μου φάνηκε οικείο. Ακούγοντας το Χάου, ασυναίσθητα πήγε το μυαλό μου στις ταινίες που έβλεπα μικρός, με τους ινδιάνους να χαιρετάνε τους λευκούς σηκώνοντας το χέρι και λέγοντας "Hau", βέβαια δεν είναι ακριβώς χαιρετισμός αλλά έτσι επικράτησε εξ αιτίας των ταινιών. Εκείνη λοιπόν την στιγμή κατάλαβα και γιατί τον διαλέξανε σαν CEO του ΤΑΙΠΕΔ. Μα γιατί ακριβώς σαν τους Ινδιάνους, θα πουλήσει την περιουσία/γη για χάντρες και καθρεφτάκια. Κακώς τον αφήσανε να φύγει. Μια χαρά φιλελές με απέχθεια για την χώρα του ήταν, επειδή δηλαδή τα αγγλικά του ήταν επιπέδου Βαμβακούλα



- See more at: http://trollingstone.gr/node/1217#sthash.oJGxjELC.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter