Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Περί "ράμπο" και άλλων γελοιοτήτων

Βαρεθήκαμε τις τελευταίες μέρες να βλέπουμε σε διάφορα κανάλια τις «εφόδους» των …. «ράμπο» του Σ.Δ.Ο.Ε .
Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους, προς Θεού!
Μπράβο που υπάρχουν και μπράβο για το έργο τους το οποίο χρειάζεται στη χώρα του ΠΟΤΕ που είναι ξέφραγο αμπέλι (για να μην τη χαρακτηρίσω αλλιώς).
Βλέπουμε και διαβάζουμε (αρχικά) για τους ελέγχους στα νυχτερινά μαγαζιά, και οι παρουσιαστές των ειδήσεων όλο «έκπληξη» μιλούν για…. επιχειρήσεις που ΔΕΝ εκδίδουν αποδείξεις, που λειτουργούν χωρίς άδεια, που έχουν ένα σωρό παραβάσεις..
Και «τυχαία», οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ γίνονται (τουλάχιστον αυτοί προβάλλονται αδιάκοπα) ΜΟΝΟ στη βόρεια Ελλάδα, σε Χαλκιδική, Πιερία, κλπ.


Φαίνεται, σε αυτές τις περιοχές γίνονται οι περισσότερες παραβάσεις, στις περιοχές αυτές ανθεί η παρανομία και πουθενά αλλού.


Έτσι, έχουμε μια πλήρη αρνητική «προβολή» ολόκληρων περιοχών, οι οποίες γίνονται παράδειγμα προς αποφυγή με τα όποια αποτελέσματα .


Περιμένω να δω τους «ράμπο» σε Μύκονο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, αλλά ξέχασα, από τις περιοχές αυτές προέρχονται πολλοί «σπόνσορες» των καναλιών, για να μη μιλήσω και για τους καλλιτέχνες, για τους οποίους έγινε λόγος, οι οποίοι πλαισιώνουν τα πρωινάδικα των εν λόγο καναλιών.


Μιλώ στον τίτλο του άρθρου για γελοιότητες, και αυτό γιατί ΟΛΟΙ ξέρουν σχετικά με όλα αυτά που έχουν προβληθεί (και χιλιάδες άλλα που δεν έχουν), ξέρουν εδώ και χρόνια, αλλά ΤΩΡΑ φαίνεται το συνειδητοποίησαν ότι γίνονται παρανομίες.


Έτσι, όλο αυτό το σκηνικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από όλα εκείνα που σε λίγες μέρες έρχονται, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δουν οι «δύσπιστοι ιθαγενείς» ότι η υποτιθέμενη κυβέρνηση κάνει δουλειά και έχει πάρει το χέρι της από τις τσέπες του κοσμάκη.


Και μια και μιλάμε για το ΣΔΟΕ και τους «ράμπο» του, να θυμίσω παλιές καταγγελίες στα ΙΔΙΑ ΜΜΕ που μιλούσαν για «παρεμπόδιση του έργου του ΣΔΟΕ», για πολιτικές «παρεμβάσεις» σε αυτό, και άλλα πολλά…


Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, και να μη μας παραμυθιάζει ο κάθε γελοίος όποια θέση και αν κατέχει.


ΑΝ, άφηναν από την αρχή το ΣΔΟΕ να λειτουργήσει σωστά (όπως λένε γνώστες με ατράνταχτα στοιχεία και ονόματα) σήμερα ΔΕΝ θα είχαμε όλους αυτούς τους «μάγκες», τους όποιους «μάγκες» να κατακλέβουν το κράτος.


Άλλη γελοιότητα.


Άλλοι «ράμπο», του Ε.Ο.Π.Υ.Υ αυτή τη φορά.


Τι θα γίνει;


«Έφοδο αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι ράμπο του ΕΟΠΥΥ τον επόμενο μήνα στα ιδιωτικά νοσοκοµεία για να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι τι είδους υπηρεσίες παρέχουν αλλά και με τι ποσά χρεώνουν τους ασθενείς ασφαλισμένους στον ΕΟΠΥΥ.
Σε πρώτη φάση, ο έλεγχοςαναμένεται να γίνει από ιδιωτικές εταιρείες και σε δεύτερη φάση θα συσταθεί ειδικό Σώµα Ελεγκτών κλινικού ελέγχου.
Ήδη ο ΕΟΠΥΥ έχει στείλει προκήρυξη ενδιαφέροντος προς τους γιατρούς, ώστε να....δηµιουργήσει τους δικούς του ράμπο υγείας.
Σύµφωνα µε τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, το µέτρο του κλινικού ελέγχου θα εφαρµοστεί πιλοτικά στα ιδιωτικά θεραπευτήρια και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στα δηµόσια νοσοκοµεία.»κλπ, κλπ


Και μετά ξυπνήσανε.


Οι «Ειδικές Δυνάμεις» της χώρας!


ΤΩΡΑ ξεστραβώθηκαν και καλά, και ΘΑ ελέγξουν τα ΠΑΝΤΑ.


Η ηλιθιότητα, και η γελοιότητα σε αυτή τη χώρα δεν έχει προηγούμενο.


Και έρχονται και άλλα πολλά.






Βασίλης Τσούγκαρης


tsougarisgnomi@gmail.com
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter