Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ" του Συμμετέχω:Αδέσποτα Κατερίνης. O Δήμος Κατερίνης πετάει 100 αδέσποτα στον δρόμο, καταδικάζοντας τα σε (σχεδόν) βέβαιο θάνατο..........

τοαυτονοητο: Το λογικό δεν θα ήταν 100 αιρετοί της Πιερίας να υιοθετήσουν από ένα σκυλί ο καθένας; Και αν δεν μαζεύονται 100 να προσφερθούν και κάποιοι διευθυντές υπηρεσιών των ΟΤΑ ; Λογικό δεν είναι; Γιατί δεν τους ρωτάμε να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος........ 

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν με τις υιοθεσίες των έγκλειστων στο κυνοκομείο της πόλης μας σκύλων παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο e-mailhags4animals@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6983 635 689. Εκατό σκύλοι ψάχνουν οικογένεια! Εμείς ψάχνουμε 100 ανθρώπους. Ο καθένας θα διαλέξει και θα αναλάβει την προώθηση ενός σκύλου αποκλειστικά και: 


1. Θα αναλάβει την προώθηση στο Internet με το λογότυπο και το Α.Π. του σωματείου και τα προσωπικά του στοιχεία 2. Θα εκτυπώσει αφισσέτα σε 15 αντίτυπα και θα

τα τοποθέτησει σε κτηνιατρεία, και σε κεντρικά σημεία της πόλης 3. Θα κάνει προώθηση στόμα με στόμα σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς. 4. Θα κάνει την πρώτη επικοινωνία και τον αρχικό έλεγχο στους ενδιαφερόμενους. Εμείς θα σας παρέχουμε φωτό και βίντεο από τον σκύλο που θα διαλέξετε για να αναλάβετε την προώθηση της υιοθεσίας του, τα στοιχεία του και τις πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, την μακέτα για την αφισσέτα, οδηγό πρώτης συνέντευξης και ερωτηματολογίου για τον αρχικό έλεγχο του κάθε υποψήφιου κηδεμόνα, συμβουλές εκπαίδευσης και πρώτο μάθημα στον τελικό κηδεμόνα, και διαρκή υποστήριξη σε όλη την διαδικασία. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! "


70 ασυλοποιημένοι σκύλοι θα αφεθούν σύντομα στους δρόμους της Κατερίνης

Μέσα στον επόμενο μήνα ο Δήμος Κατερίνης έχει την πρόθεση να "επανεντάξει" 70 περίπου σκύλους από το κυνοκομείο Κατερίνης, στους δρόμους της πόλης και των περιχώρων, σκύλους οι οποίοι έχουν ασυλοποιηθεί περιμένοντας στειρώσεις και εμβολιασμούς ή ξεχάστηκαν από μια διαχείριση που δεν κρατούσε αρχείο και επέτρεπε στον αναρμόδιο ζωοκόμο να λειτουργεί εν λευκώ.

Τα ασυλοποιημένα ζώα έχουν ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης στο δρόμο για ευνόητους λόγους. Όσο και αν παλέψαμε με κάθε νόμιμο μέσο να σταματήσουμε αυτή τη διαδικασία και να κερδίσουμε χρόνο προκειμένου να βρεθούν προσωρινές φιλοξενίες ή/και υιοθεσίες, δυστυχώς οι ρυθμοί εγκαταλείψεων και περιστατικών είναι τόσο αυξημένοι που τρέχουμε απλώς σε φαύλο κύκλο και από τον Άννα στον Καιάφα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα (Από τον Σεπτέμβριο του 2012 καταφέραμε με υπεράνθρωπες προσπάθειες να μειωθεί ο αριθμός των έγκλειστων από 180 και πλέον σε 130 περίπου σήμερα).

Παρακαλούμε όσοι νομίζουν ότι μπορούν και έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν να βρεθούν προσωρινές φιλοξενίες ή/και οικογένειες να υιοθετήσουν με προωθήσεις, αφισάκια, ενημέρωση συγγενών, φίλων και γνωστών κλπ να επικοινωνήσουν inbox για να τους αποσταλούν φωτογραφίες και πληροφορίες.

Κάθε ένας μπορεί να αναλάβει από 1-2 σκύλους. Αν βοηθήσουμε όλοι θα καταφέρουμε να σώσουμε αυτές τις ζωές. Μιλάμε για 70 ζώα τα οποία θα βρεθούν στους δρόμους της Κατερίνης χωρίς να ξέρουν πως να επιβιώσουν: θα λιμοκτονήσουν, θα χτυπηθούν από ανθρώπους και αυτοκίνητα, θα δηλητηριαστούν, θα έχουν βέβαιο θάνατο. 

Επικοινωνία: 6983-635-689 / 6942-909-449 (ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

* Η μακροπρόθεσμη παραμονή σε έγκλειστο περιβάλλον έχει στερήσει από τα έγκλειστα ζώα τη δυνατότητα να αξιολογούν νέα ερεθίσματα και να ανταποκρίνονται σε νέες εμπειρίες, τους στέρησε δηλαδή το βασικό ένστικτο και την ικανότητα να μπορέσουν να επιβιώσουν χωρίς την ανθρώπινη καθοδήγηση. Η «απελευθέρωση» και η εγκατάλειψη αυτών των ζώων σε οποιεσδήποτε περιοχές στο έλεος ενός αναπόφευκτου και τρομακτικού τέλους θα ήταν εγκληματική πράξη. Επικίνδυνη για τα ίδια τα ζώα, αλλά και για τους ανθρώπους και τα ζώα στην περιοχή που θα απελευθερωθούν. Θεωρείται απίθανο αυτοί οι σκύλοι να καταφέρουν να επιβιώσουν, και το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί σωρός προβλημάτων σε οποιαδήποτε περιοχή απελευθερωθούν.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter