Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

τοαυτονοητο: Βοσκοί από το Λιβάδι Ολύμπου, διαθέτουν τα προϊόντα τους σε αλυσίδα delicatessen. Οι Πιεριείς (που βρίσκονται και πραγματικά στον Όλυμπο) διαθέτουν τα βοσκοτόπια τους για μεζονέτες.....Όταν τους τελειώσουν (τα οικόπεδα) μπορεί και να το σκεφτούν να πουλήσουν και κάνα τυρί.


Μόλις πριν από μερικές ημέρες υπέγραψαν και τυπικά το ξεκίνημα της συνεργασίας τους ο Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου Ολύμπου και η λιανεμπορική αλυσίδα Επιλογή.
Όπως μας τόνισε αποκλειστικά ο Τάσος Αντωνίου από τον Συνεταιρισμό, η συνεργασία σε πρώτη φάση αφορά την διάθεση γραβιέρας και ενός ιδιαίτερου τυριού που λέγεται βοσκοτύρι από τα σημεία πώλησης Επιλογή.
Η συνεργασία αυτή κατά τον ίδιο είναι η
αρχή και βασική προτεραιότητα του συνεταιρισμού είναι η ακόμη καλύτερη τοποθέτηση των προϊόντων του σε καταστήματα delicatessen. Σύμφωνα με τον ίδιο οι στόχοι που έχουν τεθεί βρίσκονται προς υλοποίηση συμβάλλοντας σε αυτό και η έγκριση του επενδυτικού πλάνου που είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και είναι της τάξεως των 700 χιλ. ευρώ. Κονδύλια τα οποία θα διατεθούν ολοκληρωτικά στην επέκταση της παραγωγικής διαδικασίας και στους αποθηκευτικούς χώρους.


http://www.karfitsa.gr/2013/06/27/voski-diathetoun-ta-proionta-tous-se-alisida-delicatessen/


toxrima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter