Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

12.000 κόσμος στην πρώτη του ΠΑΟΚ... 8.000 στα γατάκια της Μπάγερν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά σε περίπου 12.000 φιλάθλους πραγματοποιήθηκε η φετινή επίσημη “πρώτη” του ΠΑΟΚ, με κεντρικά πρόσωπα τον Huub Stevens και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε!

Παλιοί και νέοι παίκτες δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που έδειξε να ανυπομονεί για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στο τέλος της προπόνησης, ο νέος προπονητής είπε ένα… ελληνικότατο “ευχαριστώ!” από μικροφώνου στον κόσμο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής, στη συνέχεια αγωνίστηκαν 5 εναντίον 5 και 6 εναντίον 6 σε μικρό χώρο, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων.

Μετά από πρόσκληση του προπονητή, οι νεαροί φίλαθλοι που είχαν επιλεγεί έπαιξαν για δέκα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές κι έτσι έκλεισε μια πολύ όμορφη βραδιά!και μια φωτο απ' τα 8.000 γατάκια της Μπαγερν που πήγαν να δούνε την πρώτη προπόνηση του Πεπ και πλήρωσαν και 5 ευρώ (θα τα δώσουν στους πλημμυροπαθείς)2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
toaftonoito team είπε...

Διαγράψαμε κατά λάθος σχόλιο αναγνώστη που έλεγε πάνω κάτω: "Μετα την ανάρτηση του Ελύτη, η συγκεκριμένη είναι γελοία. Έλεος ρε παιδιά...."

Δεν έχει άδικο ο αγαπητός αναγνώστης, αλλά από την άλλη αν ζούσε ο Ελύτης πιθανόν να πήγαινε στην πρώτη προπόνηση της Καλλονής που ανέβηκε φέτος στην Α΄Εθνική......

Free Blog Counter