Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

H OMERTA ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ......ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ!!!!!!!

τοαυτονόητο: Όπως γράψαμε (ΕΔΩ και παρακάτω) πρώη Δήμαρχος του πρώην Δήμου Πιερίων, καταδικάστηκε μαζί με πρώην δημοτικούς συμβούλους επειδή "δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε προσφορά για να αναλάβει την εργολαβία έργου κατασκευής και εκμετάλευσης υδροηλεκτρικής μονάδας στην περιοχή "Κακόλακος" ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Την προσφορά έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο."
Ακόμα κανένα Πιερικό ΜΜΕ πλην ημών και ενός άλλου μπλογκ δεν έχει γράψει τίποτε για το θέμα!!!!!!!!
Εμείς δεν ξέραμε την υπόθεη μέχρι να το διαβάσουμε σε γειτονικό μπλογκ που αναδημοσίευσε το θέμα!!!!!!! Δεν ξέρουμε καν ποιός από τους διατελέσανετς Δημάρχους Πιερίων είναι ο καταδικασθείς!!!!!!! Τέτοια ενημέρωση..........Ούτε στο χωριό Κορελεόνε δεν υπάρχει τέτοια ομερτά.......


Καταδικάστηκαν πρώην δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πιερίων

"Καμπάνες" φυλάκισης 8-15 μήνες επιβλήθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε πρώην δήμαρχο του δήμου Πιερίων και τέσσερις δημοτικούς συμβούλους...οι οποίοι καταδικάστηκαν για παράβαση καθήκοντος και αθέμιτη συμμετοχή στην παραπάνω πράξη.

Συγκεκριμένα, δημοτικός σύμβουλος κατέθεσε προσφορά για να αναλάβει
την εργολαβία έργου κατασκευής και εκμετάλευσης υδροηλεκτρικής μονάδας στην περιοχή "Κακόλακος" ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Την προσφορά έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο.
http://www.thestival.gr/society/item/89731-katadikastikan-przrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwin-dimarxos-kai-dimotikoi-symboyloi-toy-dimoy-pierion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter