Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ.......ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΣΟΚΥΛΑ.


1. 1.Θερμή υποδοχή Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠαΣοΚ

Εγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα.

2. Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής


Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός από τους συνέδρους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όταν προσήλθε στην
αίθουσα του Συνεδρίου του ΠαΣοΚ.
Μάλιστα πολλοί φώναζαν το όνομά του: «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και
τα συνθήματα: «το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Να΄τος, να΄τος ο πρωθυπουργός».

Κατά την είσοδό του στον χώρο του Συνεδρίου, στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά, καθώς οι παριστάμενοι, όρθιοι και οι περισσότεροι και με χειροκροτήματα, υποδέχτηκαν τον τέως πρόεδρο του Κινήματος.


Κατά την είσοδο του κ. Παπανδρέου στην αίθουσα, απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚΕυάγγελος Βενιζέλος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής [εικόνες]
«Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ»


Στη Χαλκιδική βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μιλήσει στη συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης του χρυσωρυχείου στη Χαλκιδική.

Σε σχετικό tweet κατά την αναχώρησή του αναφέρει: «Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι να γίνει η χώρα μας επιχειρηματικά φιλική ώστε να έρθουν επενδύσεις και να βρει δουλειά».

Στη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και ζήτησε «να σταματήσουν τα παραμύθια ότι δήθεν οι κάτοικοι είναι ενάντια στην επένδυση» γιατί «θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις».

«Δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που ό,τι λέει το κάνει» πρόσθεσε.

Παράλληλα στη συγκέντρωση διαβάστηκαν και επιστολές που απέστειλαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ Μάκης Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ [1] Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση δήλωσε: «Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Θεματοφύλακες του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε την επένδυση».

Μετά τη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες από την ομιλία του και το συγκεντρωμένο πλήθος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter