Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Γερμανοί προς Κύπρο: Δεχτείτε το κούρεμα ή βγείτε από το ευρώ..

TOAYTONOHTO: Η Κύπρος δεν θεωρείται ικανή να μεταδώσει την κρίση στην ΕΕ, σε αντίθεση με την Ελλάδα το 2009-2010.....Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί χρειάστηκε ΓΑΠ και Παπαντωνίου για να υπογράψουν το μνημόνιο;Κανένας μη προδότης και μη εγκάθετος δεν θα επέλεγε να μην παζαρέψει την σωτηρία της Ελλάδας με όπλο την ζημία που θα προκαλούσε στην Ευρωζώνη......Σαν το ΓΑΠ δεν έχει άλλον.....

Γερμανοί ή Γερμαναράδες;
Μπροστά σε ένα γερμανικό τελεσίγραφο βρέθηκε η Κύπρος, αποκαλύπτει το Business Insider, επικαλούμενο πληροφορίες που δημοσίευσε στο twitter, o Faisal Islam, δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου C4.
«Δεχτείτε τη συμφωνία ή βγείτε από την Ευρωζώνη», ήταν το δίλημμα που
τέθηκε στην/// Κύπρο, αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Όπως σημειώνει το Business Insider, οι Γερμανοί δεν είχαν καμία διάθεση να διασώσουν τους Ρώσους καταθέτες των κυπριακών τραπεζών, έστω και εάν το ποσό που θα χρειαζόταν για αυτό θα ήταν μηδαμινό, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

«Μάλιστα, φαίνεται ότι η Γερμανία ήταν άνετη ακόμα και με το ενδεχόμενο να αφήσει την Κύπρο να βγει από την Ευρωζώνη εντελώς», σημειώνει το άρθρο. Και αυτό, γιατί διαπίστωσε ότι τρεις μήνες αφότου η Κύπρος βρέθηκε στο επίκεντρο της κρίσης, δεν υπήρξε ανησυχητική «μόλυνση» των υπόλοιπων αγορών της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter