Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πανδαιμόνιο έγινε πάλι στην Προανακριτική Επιτροπή

Αποκρύπτουν τις σημαντικότατες Αποκαλυψεις, προβάλλοντας οπερέτες! Σήμερα ακούστηκαν βόμβες που θα τις αποκαλύψουμε σε λίγο.

Σε πανδαιμόνιο εκτυλίχθηκε και πάλι η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μεταξύ του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Όλα ξεκίνησαν, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να ρωτά μία μάρτυρα (δημοσιογράφο) για τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Μαρκογιαννάκης την διέκοψε με την δικαιολογία ότι είχε τελειώσει ο χρόνος της για υποβολή ερωτήσεων. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη με πρόταση μομφής, επειδή της αφαίρεσε τον λόγο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής εμφανώς εκνευρισμένος κατέβηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και σύμφωνα με πληροφορίες έλεγε : «Με οικτίρουν οι δικαστές που έχω την ατυχία να είμαι Πρόεδρος αυτής της Επιτροπής. Ας μου κάνει πρόταση μομφής… Όποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου».

Φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει, ότι την ώρα που τη διέκοψε οι ερωτήσεις της αφορούσαν άσχετο με το θέμα που διερευνά η επιτροπή και συγκεκριμένα το C4i. Από την πλευρά της πάντως η κυρία Κωνσταντοπούλου , που καταγγέλλει ότι στοχοποιείται, υποστηρίζει ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης, ειδοποιήθηκε ότι ρωτούσε για τον κ. Παπασταύρου και μπήκε στην αίθουσα για να τη διακόψει όσο πιο γρήγορα γίνεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter