Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Τουλάχιστον η ΔΡΑΣΗ του Μάνου, υποστηρίζοντας τους αποικιοκράτες στις Σκουριές δεν εκπλήσει κανέναν......Ο Δήμαρχος με το σκουλαρίκι που είναι και πολύ αλάνι όμως........

Αποτρόπαια τα επεισόδια στις Σκουριές, λέει η Δράση

«Η Δράση καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Καλούμε όλους τους πολιτευτές και βουλευτές του νομού Χαλκιδικής να κάνουν το ίδιο», σημειώνει ο κ. Καζάκης

Στην καταδίκη των χτεσινών επεισοδίων στις Σκουριές Χαλκιδικής προχώρησε το μέλος της ΚΕ της Δράσης Θανάσης Καζάκης, κάνοντας λόγο για δολοφονική επίθεση, υποκινούμενη από «κάποιους». 
«Με αποτροπιασμό παρακολουθώ
την κλιμάκωση της έντασης στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Το κλίμα που καλλιεργείται - όπως φαίνεται με μέθοδο και πρόγραμμα από κάποιους - δε θα αργήσει να οδηγήσει στο να θρηνήσουμε θύματα», σημειώνει ο κ. Καζάκης. 

«Η Δράση καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Καλούμε όλους τους πολιτευτές και βουλευτές του νομού Χαλκιδικής, και κυρίως αυτούς που έχουν συμμετάσχει στις διαμαρτυρίες των κατοίκων, να κάνουν το ίδιο», υπογραμμίζει. 

«Μόνον έτσι θα αποκατασταθεί το κλίμα ψυχραιμίας που απαιτείται από όλους, ώστε να βρεθεί αποτελεσματική και βιώσιμη λύση στο πρόβλημα. Όσοι αρνούνται να καταδικάσουν τη βία, την υποθάλπουν. Όσοι δε σταθούν ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους αντίθετοι σε δολοφονικές επιθέσεις όπως η χτεσινή, είναι ηθικοί αυτουργοί των μελλοντικών δολοφονιών», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter