Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΑΠΕΤΥΧΕ......Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;......

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Τον Δεκέμβριο του 2008 οι οργισμένοι "επαναστάτες" αναρχικοαριστεροκάτι του Ελλαδικού κράτους, έκαψαν την Αθήνα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος. 

Μετά από ενάμισι περίπου χρόνο, την άνοιξη του 2010 έκαψαν το υποκατάστημα της ΜΑΡΦΙΝ, 4 ανθρώπους και μαζί τους κάθε πιθανότητα για ουσιαστική μαζική και αδέσμευτη λαική αντίδραση κατά της αποικιοποίησης της χώρας.

Χριστούγεννα του 2012: Η χώρα είναι επίσημα κεφαλαιοκρατούμενη αποικία χωρίς καμία ανεξαρτησία, πολύς κόσμος πεινάει πραγματικά, η εθνική και ιδιωτική περιουσία λεηλατείται, το άσυλο στα πανεπιστήμια καταλύθκε, η εικοσαετής κατάληψη της Βίλα Αμαλία έληξε με παρέμβαση των ΜΑΤ, αλλά  οι "επαναστάτες" των Εξαρχείων, το μόνο που καίνε είναι ξύλα στο τζάκι του μπαμπά και μπάφους για να περνάει η ώρα. 

Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος για πορτοκαλί επαναστάσεις αφού ο Ρώσσος αποσύρθηκε και πλέον υπάρχουν πολλές πορτοκαλί δυνάμεις στην κυβέρνηση, αλλά και μέσα και γύρω από το κοινοβούλιο  για να στηρίξουν τον "προσανατολισμό" της χώρας.

Καλά Χριστούγεννα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter