Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: 10.000 ευρω ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΣΤΟ ΔΙΟΝ TV ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ .....ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!!!

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Εννοείται πως αυτή η συμφωνία, όπως και οι άλλες παλαιότερα με τις διαφημίσεις για την επιχορήγηση από το Δήμο των αστικών ΚΤΕΛ Κατερίνης και όσες άλλες, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΤΕΓΚΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤHS ΔΙΟΝ THΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΙΔΗ!!!!!!! Άλλωστε ούτε  και η κοινή ενασχόληση του Τασχουνίδη και του Χιονίδη και του αναπληρωτή Δημάρχου Σατραζέμη με το περίφημο Σχολείο Ολύμπου (βλ. φωτό), εμπόδισε την ΔΙΟΝ τηλεόραση από το να ασκεί στο ακέραιο το λειτούργημά της έτσι δε είναι;






Γιώργος Κυριακίδης: «Η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, δείχνει να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην κοινωνία»

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ» ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Την πρόσφατη απόφαση της ΔΕΥΑ Κατερίνης να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για την παραγωγή και προβολή τηλεοπτικών σποτ, στιγματίζει με δελτίο τύπου της η δημοτική παράταξη «Κατερίνη Νέος Δήμος Νέες Δυνατότητες». Η δαπάνη θεωρήθηκε προκλητική, όχι μόνο λόγω των αυξήσεων που έχουν δεχθεί οι λογαριασμοί ύδρευσης τα τελευταία χρόνια αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση πάρθηκε στις 31 Οκτωβρίου ομόφωνα, με 6 από τα 9 μέλη του Δ.Σ. παρόντα. Η προσφορά που κατατέθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό είναι για την προβολή τηλεοπτικών spot της ΔΕΥΑΚ που αφορούν την ενημέρωση του πολίτη για τη σωστή χρήση του νερού με διάρκεια προβολής έξι μήνες, η οποία περιλαμβάνει : 

Την προβολή 4-5 μηνυμάτων ημερησίως και συνολικά 796 μηνύματα σε ώρες υψηλής τηλεθέασης με θέματα «Καθαρό περιβάλλον», «Πόσιμο νερό», «Εξοικονόμηση νερού» και «Έλλειψη νερού-Παιδιά τρίτου κόσμου». Το κόστος προβολής των μηνυμάτων ανέρχεται στο ποσό των 7000,00 Ε χωρίς ΦΠΑ. Το κόστος κατασκευής των τηλεοπτικών spot ανέρχεται στο ποσό των 3.000,00 Ε χωρίς ΦΠΑ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 

«Μέσα στη ζοφερή οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει γίνει στην Ελληνική κοινωνία. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι στις 31-10-2012 αποφασίζει να αναθέσει απευθείας σε Τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό την παραγωγή και προβολή τηλεοπτικών spot αξίας ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ 10.000 Ε (3.000+7.000 αντίστοιχα)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter