Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!!!! ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ.......ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡ0ΣΤΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.. ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ. ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Η Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ . ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ,ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΒ/ΚΟ. ΑΥΤΑ . ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...

toaftonoito team είπε...

Δεν έγινε ούτε καν νύξη κατά των εκλογών, πολύ περισσότερο για κατάργησή τους. Μας αδικείς μάλλον έχοντας φόρα από αλλού. Εκλογές μπορούν και πρέπει να γίνονται χωρίς να θεωρείται απαραίτητη συνέπεια το κλείσιμο σχολείων. Θεωρούμε απλά απαράδεκτό και πολύ κακό μάθημα για τους μαθητές να κλείνουν τα σχολεία για να γίνονται εκλογές. Βασικά θεωρούμε απαράδεκτο να κλείνοουν τα σχολεία για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και για τις Εθνικές εορτές. Το ποιος φταίει για αυτό θα προκαλέσει σίγουρα τσουβάλιασμα....Πάντως θα περιμέναμε άλλη αντιμετώπιση από μεγάλη μερίδα τουλάχιστον των εκπαιδευτικών στο θέμα. Πιο υπέυθυνη για το λειτούργημά τους και για τα παιδιά που δια-μορφώνουν.

Free Blog Counter