Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

TOΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Λάβαμε μεσω email μια επιστολή, στην ουσία εξώδικο, από την κ. Τσιφοδήμου και τον κύριο Βλάχο, δημοσίους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, στο οποίο για όσους δεν θέλουν να διαβάσουν παρακάτω, περιληπτικά η απάντησή μας είναι ο τίτλος της ανάρτησης. 

Στο κείμενο αυτό διαμαρτύρονται επειδή όπως θεωρούν και γράφουν τους συκοφαντήσαμε και τους δυσφημίσαμε με τις αναρτήσεις μας για θέμα των αποβλήτων στο Λιτόχωρο και oυσιαστικά μας προειδοποιούν ότι αν το επαναλάβουμε θα μας πάνε στα δικαστήρια. 

Το κείμενο τους είναι επιεικώς αγενές, αναίτια επιθετικό και ειρωνικό και για αυτό δεν το δημοσιεύουμε. Αν ψάξετε θα το βρείτε σε άλλα ιστολόγια και σίγουρα στα άλλα δύο που "συγκατηγορούνται" από τους υπαλλήλους της περιφέρειας. 

Αν επιθυμούν να επαναδιατυπώσουν τις απόψεις τους, πιο ευγενικά ευχαρίστως να μας τις στείλουν και να τις δημοσιεύσουμε. 

Αλλά θα τους παρακαλούσαμε να το κάνουν από τα ιδιωτικά τους email και τους ιδιωτικούς τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όχι εν ώρα εργασίας...... 

Μας έστειλαν δύο μηνύματα στις 12-9-2012, από την ηλεκτρονική διεύθυνση anaptixi@pieria.pkm.gov.gr η οποία φέρει τον τίτλο Dieythinsi Anaptiksis δηλαδή από την διεύθυνση της υπηρεσίας τους, ενώ το πρώτο ήρθε στις 08:51 πμ και το δεύτερο στις 12:57 μ.μ. σε ώρες εργάσιμες. 

Άρα χρησιμοποιήθηκε σίγουρα κρατική ηλεκτρονική διευθυνση και πιθανόν από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, εν ώρα εργασίας για ιδιωτική υπόθεση δύο υπαλλήλων. 

Για αυτούς ή και για άλλους μπορεί το θέμα να είναι επουσιώδες. Για μας είναι σημαντικό και ενδεικτικό πολλών χαρακτηριστικών του Ελληνικού Δημοσίου τομέα. Αν η κα Μαυρίδου ή κάποιος άλλος αρμόδιος διαβάζει αυτές τις γραμμές και θέλει ας ασχοληθεί. Εμείς ως φορολογούμενοι πολίτες τους ζητούμε απλά να μην χρησιμοποιούν δημόσια περιουσία και εξοπλισμό για ιδιωτικές τους υποθέσεις..... 

Κυρία Τσιφοδήμου και κύριε Βλάχο: Ουδέποτε σας συκοφαντήσαμε, ουδέποτε σας δυσφημίσαμε και ουδέποτε είχαμε και εξακολουθούμε να μην έχουμε, κανέναν τέτοιο σκοπό και επιθυμία. Δεν σας γνωρίζουμε, σας διαβεβαιώνουμε πως δεν μας γνωρίζετε και εσείς και δεν έχουμε τίποτε προσωπικό να χωρίσουμε. 

Ότι γράψαμε ή αναδημοσιεύσαμε για το θέμα των αποβλήτων στο αμμορυχείο, είναι από προσωπικό ενδιαφέρον που έχουμε για το θέμα, ως κάτοικοι της περιοχής. 

Δεν συμφωνούμε με κανένα από
τα συμπεράσματα του κειμένου σας τα οποία αρνούμαστε και τα θεωρούμε αυθαίρετα και ενίοτε αναληθή και προσβλητικά για εμάς και την τιμή μας, αλλά και την φήμη του ιστολογίου μας. Προσπαθούμε να ελέγχουμε πάντα ότι δημοσιεύουμε και να μην θίγουμε κανέναν, όχι από φόβο αλλά από σεβασμό στην προσωπικότητά του καθενός. 

Σε κάθε περίπτωση, επειδή από το εξώδικό σας δεν προκύπτει από ποια ανάρτηση ενοχληθήκατε και υπάρχουν πολλές για το θέμα, πείτε μας τουλάχιστον ποιά ανάρτησή μας θεωρείτε πως σας θίγει και γιατί …….. 

Για το θέμα της ανωνυμίας:

Κατ' αρχάς να μοιραστούμε ένα συμπέρασμά μας : Όποιος κατηγορεί την ανωνυμία κάποιου ή κάποιων στο διαδίκτυο, το κάνει επειδή δεν έχει επαρκή επιχειρήματα για να τους αντικρούσει .....ή κάτι άλλο να τους προσάψει. 

Ανωνυμία στο διαδίκτυο δεν υπάρχει. Αν ακολουθήσετε την διεύθυνση που υπάρχει στον τίτλο της ανάρτησης και μας μηνύσετε, σε δυο μέρες το πολύ θα έχετε και τα στοιχεία μας και θα προχωρήσει κανονικά το θέμα σας. 

Το γιατί γράφουμε ανώνυμα το εξηγούμε αναλυτικά πάνω δεξιά στο ιστολόγιό μας υπό τον σύνδεσμο "ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ".
Ο βασικός λόγος είναι πως δεν θέλουμε προσωπική προβολή. Δεν κρυβόμαστε, αντίθετα εκατοντάδες άνθρωποι γνωρίζουν την ανάμιξή μας στο αυτονόητο. 

Για το παρακάτω δημόσιο έγγραφο που δημοσιεύετε στο εξώδικό σας : 

ΘΕΜΑ: Ενιαία Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων για: 

1. Την συνέχιση της λειτουργίας λατομείου αδρανών υλικών εμβαδού 488.062,861 τ.μ., το ενεργό τμήμα του οποίου ευρίσκεται εντός της λατομικής περιοχής αδρανών υλικών στην θέση ¨Γούρνες¨ Λιτοχώρου (αναθεώρηση της υπ’ αρ. 133764/13-12-2002 Κοινής Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων των Υπουργείων ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Ανάπτυξης) και 

2. Την συνέχιση της λειτουργίας συγκροτήματος επεξεργασίας υλικών, το οποίο είναι εγκατεστημένο εντός της ανωτέρω λατομικής περιοχής αδρανών υλικών (αναθεώρηση της υπ’ αρ. 21/2172/16-12-2003 Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Πιερίας). 

Φορέας έργου: «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Λιτοχώρου». 


Το έχετε δημοσιεύσει ολόκληρο; 

Δεν λείπει το τμήμα που έχουν τα περισσότερα δημόσια έγγραφα, όπου αναφέρονται η νομοθεσία και τα έγγραφα που οδήγησαν στο διοικητικό έγγραφο; Αν ναι γιατί δεν το δημοσιεύετε ολόκληρο; 

Όσον αφορά το αν επιτρέπετε σε εμάς και οποιονδήποτε άλλο να σας κρίνει και σε ποιους τομείς της προσωπικότητάς και της βιοτής σας : 

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά σε μια χώρα που ακόμα υπάρχει ελευθερία λόγου. Ειδικότερα, δημόσιοι υπάλληλοι, φορείς δημόσιας εξουσίας και μάλιστα για θέματα τόσο ευαίσθητα όσο αυτό των αποβλήτων στο Λιτόχωρο και της πιθανής επικινδυνότητας τους, θα κρίνονται και οι κινήσεις τους θα αναλύονται με ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα. Καλό θα είναι κάποιοι να το συνηθίσουν ειδικά εν έτει 2012 και με την χώρα σε τέτοια κατάσταση. 

Αν από την άλλη θεωρείτε πως κάποια όρια παραβιάστηκαν είναι δικαίωμά σας να πάτε στην οδό Φλέμινγκ 2 στην Κατερίνη …… 
Όπως είναι δικαίωμα και δικό μας να κάνουμε το ίδιο "για να να βρούμε το δίκιο μας” για όσα αναληθή, αόριστα, αναπόδεικτα και αυθαίρετα ισχυρίζεστε στο ως άνω έγγραφό –επιστολή-εξώδικό σας για εμάς και το ιστολόγιο μας. 

Θα το σκεφτούμε αν αξίζει να σχοληθούμε…….. 

Αυτά για την ώρα και επειδή αργήσαμε κανα δυο μέρες να απαντήσουμε. 

Αλλά θα επανέλθουμε…..

ΥΓ. Στείλτε μας τα προσωπικά σας email για να σας κοινοποιήσουμε το παρόν ή ότι άλλο χρειαστεί, γιατί αρνούμσατε να επικοινωνούμε μαζί σας στη υπηρεσιακή σας ηλεκτρονική διευθυνση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter