Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

TOAYTONOHTO: Ο ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙΣ ΕΠΙ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΦΡΑΙΜ......

Ο/Η Αρης Δαβαράκης έγραψε:(πριν 1 ημέρα)

Είναι λογικό δεκάδες ή εκατοντάδες Τζοχατζοπουλαίοι να κάνουνε σήμερα τα ρεβεγιόν τους στα Four Seasons και ο Εφραίμ στη φυλακή για τις "μπίζνες" που έκανε μαζί τους; Η φράση "είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων" με τρομάζει, είναι η ίδια που χρησιμοποίησαν οι κ.κ. Χονδρορίζου (ανακρίτρια) και Γκανέ (εισαγγελεύς) για να με προφυλακίσουν και εμένα ως "ιδιαιτέρως επικίνδυνο και ειδεχθή εγκληματία". Τι "νέα αδικήματα" θα μπορούσε να τελέσει ο Εφραίμ; Να μπλέξει με την κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως έμπλεξε με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ; Εξ΄άλλου ταγκό δεν χορεύεις μόνος σου. Οι συνεργοί του στην υπόθεση που άρχισε επί ΠΑΣΟΚ και συνεχίστηκε επί Ν.Δ ήταν συγκεκριμένοι αξιωματούχοι που βγάζανε χρήματα από αυτή την διαπλοκή. Αυτοί γιατί θα φάνε σήμερα γαλοπούλα με τις οικογένειές τους ενώ ο παππάς θα είναι εκεί που έζησα κι΄ εγώ επί έξη μήνες - για να αποδειχθεί μετά ομόφωνα και πανηγυρικά από το πενταμελές εφετείο, (με αθωωτική εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας), ότι είμαι, βέβαια, 100% αθώος και ότι είχε διαπράξει η Ελληνική δικαιοσύνη (άλλο ένα) "λάθος"; Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει παραμονή Χριστουγέννων στην Ελλάδα με τον Εφραίμ - και τολμώ να πω πως βρωμάει πια όχι απλά ανενδοίαστη διαπλοκή, αλλά μεγάλους κινδύνους για όλους μας.


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Πρόκειται για σχόλιο από το κατάπτυστο άρθρο  του Θεοδωράκη, για το οποιο γράψαμε προηγουμένως. (ΕΔΩ). Αν δεν είχε παθει αυτό ο Δαβαράκης πιθανόν να έγραφε τα ίδια με τους άλλους "πρόθυμους" μιντιάδες.
Έτσι, όμως, νομίζουμε ότι βάζει το θέμα στην σωστή του διάσταση. Ακόμα και να θεωρεί κάποιος τον Π. Εφραίμ ένοχο, ή ύποπτο ή δεν συμπαθεί το ράσο κλπ, πρέπει να αντιδρά ενστικτωδώς ως πολίτης στην καταστρατήγηση της Δικαιοσύνης και του θεσμού της προφυλάκισης, με τον οποίο λίγοι άνθρωποι, (δικαστές) αποδεδειγμένα δυνητικά ευάλωτοι σε επηρεασμό , να μπορούν να φυλακίζουν ανέλεγκτα και ατιμώρητα  τον οποιονδήποτε (ύποπτο) για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο ακόμα και από την επαπειλούμενη ποινή!!!!!Αυτό δεν είναι δημοκρατία......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter