Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.......


Είκοσι τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και 18 τραυματίες σε επιθέσεις του ΡΚΚ

To ηλεκτρονικό πρωτοσέλιδο της Μιλλιέτ για την πολύνεκρη επίθεση του ΡΚΚ
Σοβαρότατες απώλειες μετρούν μονάδες του τουρκικού στρατού, που δέχτηκαν ταυτόχρονη επίθεση στην Τσουκούρτζα και τη Γιουκσέκοβα του νομού Χακιάρι, που βρίσκεται στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν.
Σύμφωνα με τον νομάρχη του Χακιάρι, Muammer Türker, οι αντάρτες του ΡΚΚ επιτέθηκαν ταυτόχρονα σε κτίρια του στρατού και της αστυνομίας στις κωμοπόλεις Τσουκούρτζα και Γιουκσέκοβα και προκάλεσαν τεράστιες απώλειες στο στρατό και την αστυνομία.
Οι επιθέσεις εκδηλώθηκαν στις 01:00 και οι μάχες στο κέντρο των κωμοπόλεων κράτησαν μέχρι το πρωί.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από την πλευρά των Τούρκων υπάρχουν 24 νεκροί και 18 τραυματίες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των απωλειών θα αυξηθεί, αφού οι μάχες σε ορισμένα σημεία συνεχίζονται.
Η σημερινή επίθεση του ΡΚΚ θεωρείται η πιο μεγάλης κλίμακας και η πιο πολυαίμακτη επιχείρηση που έγινε τα τελευταία 12 χρόνια, που έχει αρχίσει ένα καινούργιος κύκλος δράση της κουρδικής οργάνωσης, μετά τη σύλληψη του ηγέτη της, Αμπντουλλάχ Οτζαλάν.
Θεωρείται βέβαιο ότι η σημερινή επίθεση θα δρομολογήσει σοβαρότατες εξελίξεις σε χέση με την πορεία επίλυσης του Κουρδικού Προβλήματος.
Πηγή: Ιντερνέτ Χαμπέρ
INFOGNOMONPOLITICS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter