Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Διάβημα Αλβανικής και Τουρκικής Κυβέρνησης.


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyU4XbIaXjB6g2CxFl9u-5Dvzo9_quJh2ZUY5IdkVuIQKnNsiIbg   
Έντονο Διάβημα απέστειλε η Αλβανική Κυβέρνηση ( και κατόπιν ακολούθησε και η Τουρκική) προς την Ελληνική Κυβέρνηση με αίτημα να μεσολαβήσει στο Δ.Σ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪούτως ώστε να μην σταματήσουν τα επεισόδια της διαφωτιστικής σειράς 1821. 
Επίσης απαιτούν την συνέχιση της χρηματοδότησης , μέσω Εθνικής Tραπέζης, για να γυριστούν και άλλα επεισόδια που θα αναδεικνύουν την Αλβανική καταγωγή των σημερινών Ελλήνων καθώς και το "θείο" δώρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
"Οι Έλληνες θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, να απεγκλωβιστούν από τους Εθνικούς τους μύθους και να νιώσουν ενοχές για την όποια φιλοπατρία τους"τόνισαν στο διάβημα οι φίλες και σύμμαχες Χώρες.
Τέλος προτρέπουν την Κυβέρνηση να τοποθετήσει τον κ.Τατσόπουλο Υπουργό Τύπου και τον κ.Βερέμη Υπουργό Παιδείας (αν και τους αρκούν οι ήδη υπάρχοντες...)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα ήταν, εκτός από την σχεδόν ανεύθυνη αναπαραγωγή ντεμέκ δημοσιευμάτων τέτοιου είδους να μας λέτε που και πότε βρε αδερφέ...
Έλεος πια με την ανεύθυνη αναπαραγωγή ειδήσεων.
Κάντε σας παρακαλώ Το Αυτονόητο, ελέγξτε τις πηγές...
Α! όχι μόνο για το παραπάνω δημοσίευμα, αλλά και για το 1821, 1941, 1993 κτλ.
ευχαριστώ,
ένας τακτικός αναγνώστης σας

toaftonoito team είπε...

Η ανάρτηση είναι σατυρική.....
και με όλο το θάρρος το θεωρήσαμε προφανές. Μέρος της λειτουργίας της ως αστείο-ειρωνία είναι και η προσπάθεια παρουσίασης της ως κανονικής είδησης.
τέλος αν είστε τόσο πρόθυμος να καταφύγετε σε χαρακτηρισμούς και θεωρείτε πως κάνουμε ανεύθυνες αναπαραγωγές ψευδών ειδήσεων, πραγματικά απορούμε γιατί μας διαβάζετε.....
πάντως ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον

toaftonoito team είπε...

Κάτι ακόμα προς όλους τους αναγνώστες.: Το μπλογκ είναι απολύτως ερασιτεχνικό και γράφουμε πραγματικά με το μικρό υστέρημα του ελέυθερου χρόνου μας. Προσπαθούμε να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναδημοσίευσης κάθε τι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα ...καφενεία αλλά σίγουρα μας ξεφεύγουν αρκετα. Κάθε παρατήρηση και διόρθωση, λοιπόν, είναι απόλυτα ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.

Free Blog Counter