Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!!Ε


Στα 100 καλύτερα του κόσμου!

E-mailΕκτύπωσηPDF
vraveush_1
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean Village Hotel & Spa της εταιρίας Βασίλης Λάμπρου ΑΕ, που βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης, έλαβε από την REWE Touristic Company το βραβείο RED STAR AWARD 2010. 

vraveush_2Tο βραβείο αυτό κατατάσσει το ξενοδοχείο Mediterranean Village & SPA στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία της ITS στον κόσμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΑΣ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΕ κ. Βασίλης Λάμπρου από την κυρία Steffanie Schmitt στέλεχος και εκπρόσωπο της REWE touristic, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου . Μετά τη βράβευση ο κ. Βασίλης Λάμπρου δήλωσε  “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την REWE touristic company για αυτήν την σημαντική διάκριση που αποτελεί την επιβεβαίωση των προσπαθειών μας για την ανάδειξη της περιοχής μας και την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών μας”. 
Το γεγονός αυτό καθεαυτό της βράβευσης του  Mediterranean Village & Spa ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο,  στην εξυπηρέτηση των πελατών του μιλάει από μόνο του και είναι βέβαιο πως και στο μέλλον αυτήν την φιλοσοφία και στόχους θα εξυπηρετήσει η μονάδα.
ΠΗΓΗ: http://www.eptanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3851:-100---&catid=39:epikairotita&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter