Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΣΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!!!!
ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Πριν από λίγο εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου Θράκης, το οποίο μείωσε την ποινή του Ηγουμένου Εφραίμ και του Μοναχού Αρσενίου από 15 σε 10 ΜΗΝΕΣ.
 Ο Χαρδαβέλας όμως στο σαιτ του : http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/deka-chronia-gia-ton-efraim, έγραψε ΜΕ ΠΗΧΑΙΟ ΤΊΤΛΟ : 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η είδηση είναι πρώτη για το θέμα στο google και με την .......ανοησία που δέρνει πολλούς στο ελληνικό διαδίκτυο θα κυκλοφορήσει αρκετά και σίγουρα θα δημιουργήσει εντυπώσεις.......
   Ο Χαρδαβέλας είναι γνωστός για τα αρχαιολατρικά και ΟΥΦΟλογικά ρεπορτάζ του - κωμωδίες, αλλά και για τις συχνές αήθεις και ψευδείς "αποκαλύψεις" κατά της Εκκλησίας και Ι.Μονών.
    Το αν οι μήνες έγιναν χρόνια από λάθος ή επίτηδες, είναι ερώτημα άρρηκτα συνδεδεμένο μα το αν ο Χαρδαβέλας είναι δημοσιογράφος ή κωμικός......
ΥΓ. 1. Για την απόφαση και τη δίκη γενικότερα θα επανέλθουμε. 


UPDATE: Eπειδή, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ, άλλαξε τον τίτλο, δείτε το άρθρο όπως ήταν μέχρι να το καταλάβουν περίπου στις 15:00. Παρατηρηστε πως η ηλεκτρονική διεύθυνση παραμένει η ίδια με το τιτλο "...deka-chronia-gia-ton-efraim".



http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/deka-chronia-gia-ton-efraim


Δέκα χρόνια για τον Εφραίμ




Δημοσίευση 22/12/2010 12:45 Ανανέωση 22/12/2010 12:51
Καταδικαστική είναι η απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Θράκης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, με πρωταγωνιστές τον καθηγούμενο της Μονής, Εφραίμ, το μοναχό Αρσένιο και τη δικαστή, Μαρία Ψάλτη.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, επιβεβαιώνεται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος διαρροής προκαταρκτικών διάσκεψης για τους κατηγορουμένους και επιβάλλει σε αυτούς ποινή φυλάκισης δέκα ετών.
Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι ο καθηγούμενος Εφραίμ, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των δικαστών για την έκδοση της απόφασης, δήλωσε ότι η απόφαση είναι ειλημμένη, γεγονός που προκάλεσε την οργή της προέδρου κ. Καρυστηναίου, που έκανε λόγο για «προσβολή της έδρας του δικαστηρίου».
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν να κηρυχθούν ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι και να παραμείνουν οι πρωτόδικες ποινές ως έχουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση αναμένεται να καταφύγει στον Άρειο Πάγο και να ζητήσει την αναίρεση της απόφασης.
Πηγή: Εφημερίδα «Χρόνος»




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

deep για deep όμως...

Free Blog Counter