Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΩΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ!


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Διαβάσαμε στο lefteria.blogspot.com την παρακάτω είδηση:


(αυτά δε τα βλέπετε, άρχοντες και μη άρχοντες…) Σιωπή, ε; Μούγκα, ε;

Χρειάζονται κότσια οι αγώνες και όχι παπαρδέλες και κορδέλες.
Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών στο Πεδίο Βολής αρμάτων Λιτοχώρου
Ανακοινώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 31 Ιανουαρίου 2011 όλες τις ημέρες της εβδομάδος πλην Σαββάτου – Κυριακής και αργιών και από ώρα 07.00 έως 24.00 Ω, θα εκτελούνται βολές αρμάτων, Πυροβολικού, βαρέων όπλων πεζικού καθώς Α/Φ και ελικοπτέρων στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου.

Θυμίζουμε πως το ήδη τεράστιο πεδίο βολής Λιτοχώρου, επεκτάθηκε πρόσφατα κατα περίπου 1.500 στρέμματα!!!!!!!!Σε αυτό το οικολογικό και αναπτυξιακό έγκλημα οι τοπικές αρχές και ιδίως ο Δήμος σιωπούν και μόνο η Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου έχει αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο. (Βλ. ΕΔΩ). Ομοίως σιωπούν και οι διάφοροι "πολιτικοί παράγοντες" και αγανακτισμένοι πολίτες και "σύλλογοι" που εμφανίζονται κοπτόμενοι για την προστασία του Ολύμπου και του Λιτοχώρου. Όλοι αυτοί (Δήμος και "ενεργοί" πολίτες, έχουν δύο τουλάχιστον κοινά σημεία: την εκωφαντική σιωπή για το πεδίο βολής και την κοινή εχθρότητα κατά της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου....Τυχαίο; Μάλλον όχι. Οι επιλεκτικές ευαισθησίες τους δείχνουν πως άλλες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από τις ενέργειες και τους "αγώνες" τους και όχι η προστασία του τόπου. 
Να σημειωθεί δε πως η Ι. Μονή παλεύει μόνη της απέναντι σε όλο το σύστημα του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς όλες οι δικαστικές ενέργειες που έχει κάνει κατά της επέκτασης του πεδίου βολής σε ολόκληρη πλαγιά στον Όλυμπο, βρίσκουν σκανδαλώδη εμπόδια και κωλυσιεργίες.
Για παράδειγμα η αίτηση ακύρωσης στο ΣΤΕ, ενώ εκκρεμεί εδώ και δύο χρόνια, θα ξαναρχίσει ουσιαστικά από την αρχή καθώς ο εισηγητής .....συνταξιοδοτήθηκε!!!!!!!!!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter