Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

EΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΠΛΕΟΝ "ΚΑΗΚΑΝ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΙΔΟΥ Η Κα ΚΟΡΑΗ,,,,


Το θέατρο του παραλόγου στο “πρόσωπο με πρόσωπο”.

Δημοσιογραφία της “μεταπολίτευσης”. Όλοι έχουν μία γνώμη, αλλά ουδείς δημοσιογραφεί. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναλύσει το μνημόνιο παρότι ήταν πρώτο θέμα για εβδομάδες πριν την υπογραφή του.
Ουδείς τόλμησε να προβάλλει στα μέσα που εργάζεται τις αποκαλύψεις  (μιλάμε πάντα για τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων). Κανείς δεν κατάλαβε ότι η Siemens έχωσε εκατομύρια στα μέσα που εργαζόταν για να καλύψει τις ανομίες της.Κανείς δεν τόλμησε να καταγγείλει την ακύρωση των προστίμων σε vodafone και ericsson παρότι μας είχαν πρήξει με το “μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών”, που δεν εξεχνίασε ο κακός ΚΚ.
Όλοι όμως εξακολουθούν να έχουν γνωμη. Ο χρυσός κανόνας της καθεστωτικής δημοσιογραφίας. Αναδεικνύουμε μετριότητες για να είναι υπόδουλες στις ορέξεις του καθεστώτος. Όλοι όμως έχουν γνώμη.
Η Χριστίνα Κοραή εκπροσωπεί άξια τον κλάδο της. Ανοίγει το στόμα για να πει τη “γνώμη” της και ξεχνά να σταματήσει ακόμα και αν γύρω πέφτουν καρέκλες. Το παραμύθι μου να πω, για να βγάλω την υποχρέωση. Να κάνω δηλαδή τη “δουλειά μου”.
ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΔΩ:

ΠΗΓΗ: OLYMPIA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter