Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΛΙΤΟΥΧΟΥΡΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Aγαπητό blog,

 Διαβάσαμε σε blog που στηρίζει καθαρά τον κ.Τσιφοδήμο και κατατροπώνει τους άλλους υποψήφιους(είναι άκρως αντικειμενικό το blog) ότι ο κ. Αρωνιάδης οφείλει χρήματα σε εργαζόμενους δύο κοινωνικών  προγραμμάτων του δήμου του. (Ο κ. Αρωνιάδης κατεβαίνει υποψήφιος με τον Κώστα Δημόπουλο κι όπως φαίνεται αυτό ενόχλησε πολύ τον κ. Τσιφοδήμο).
  Μήπως εννοεί το blog  ότι ο κ.Τσιφοδήμος δεν χρωστάει σε κανέναν επειδή βγαίνει στις τηλεοράσεις και λέει ότι είναι ο καλύτερος για να διοικήσει το νέο Δήμο κι ότι δήθεν ο Δήμος Λιτόχωρου δεν χρωστάει πουθενά; Ρωτήστε τους υπαλλήλους στη ΔΙΚΕΛΙΤ, της πρώην Αναπτυξιακής Λιτοχώρου πόσα λεφτά τους οφείλει, τους γυμναστές, τους προμηθευτές, τους επαγγελματίες κ.α. και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.
 Μήπως οι 14 μήνες είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τους μήνες που έχουν κάποιοι να πληρωθούν στο Λιτόχωρο; Κρίμα, κρίμα, κρίμα…για το δούλεμα που κάνουν κάποιοι στον κόσμο που αντί τουλάχιστον να σιωπούν, βγαίνουν στις τηλεοράσεις και στον τύπο και προσπαθούν να πείσουν ότι είναι οι σωτήρες του λαού και οι μοναδικοί στον κόσμο.
Όσο για το γιος του τσαγκάρη που κυκλοφορεί ευρέως ομολογώ ότι μου θύμισε λίγο από το παιδί του λαού τον Ξανθόπουλο της ελληνικής τηλεόρασης...

Ο ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter