Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

"ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ΄΄ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.....




Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο αποδεικνύει πως 
ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΧΡΙ (ΚΑΙ ΑΝ) ΑΘΩΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!!!!!!

Ο  ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ: παραχάραξη, κιβδηλεία, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, δωροδοκία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, απιστία, απάτη, καταπίεση, αιμομιξία, μαστροπεία, σωματεμπορία, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, λαθρεμπορία, καθώς και για παράβαση καθήκοντος .

Άρθρο 236 Ν.3852/2010 (καλλικρατης) Έκπτωση εξαιτίας καταδίκης....... 2. α. Όταν γίνεται παραπομπή για κακούργημα με αμετάκλητο βούλευμα ή με απευθείας κλήση, κατά της ο ποίας έχει εξαντληθεί το δικαίωμα προσφυγής, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον κατηγορούμενο σε κατάσταση αργίας, η οποία διατηρείται σε περίπτωση έκδοσης καταδικαστικής απόφασης του ποινικού δικαστηρίου. Εάν εκδοθεί αθωωτική απόφαση, η αργία αίρεται αυτοδικαίως και θεωρείται ως μηδέποτε επιβληθείσα. β.α. Εάν εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Ποινικού Δικαστηρίου, σε πρώτο βαθμό, για τα πλημμελήματα της προηγούμενης παραγράφου ή για κακουργήματα, ο Ελεγκτής Νομιμότητας οφείλει να θέσει τον καταδικασθέντα σε κατάσταση αργίας, ώσπου να εκδοθεί τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, οπότε και αίρεται αυτοδικαίως, η αργία και το διοικητικό μέτρο θεωρείται ως ουδέποτε επιβληθέν. β.β. Για τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, ως καταδικαστική απόφαση, σε πρώτο βαθμό θεωρείται αυτή που εκδίδεται από το Τριμελές Ποινικό Εφετείο, σύμφωνα με το άρθρο 111 παράγραφος 7 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!!!ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ........

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter