Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

H ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.....Η΄ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΠΟΡΤΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΣ....

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Οι τομές και η αντισυμβατικότηα της Τίνας Μπιρμπίλη, δυστυχώς έμειναν στα ταγάρια και στα ...σπορτεξ με τα οποία έκανε τις πρώτες τις εμφανίσεις. Τα ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο στο Ελληνικό αντί του μητροπολιτικού πάρκου, η επιβράβευση της παρανομίας και της περιβαλλοντικής ασυνειδησίας με την νομιμοποίηση των ημιυπαιθρίων αλλά και  των αυθαιρέτων και η η πώληση; των καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου στους....καταπατητές, που ετοιμάζονται  είναι η...οικολογική της παρακαταθήκη της μέχρι στιγμής
ΠΡΙΝ
    φωτο από ελευθεροτυπο
                                                                         ΜΕΤΑ

Τη συμφωνία για το Ελληνικό εκθείασε την Παρασκευή στο ραδιοσταθμό Flash η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ενώ νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευδε ότι στη συμφωνία Αθήνας - Κατάρ έχει συμπεριληφθεί το Ελληνικό, κάνοντας λόγο για «σενάρια»!
Ειδικότερα, η κα Μπιρμπίλη δήλωσε ότι «για το Ελληνικό η πολιτεία βάζει τις κατευθύνσεις και το πλαίσιο. Πρέπει να είναι, λοιπόν, μια επένδυση που θα αφήνει μια μεγάλη υπεραξία στη χώρα, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα προστατεύει το φυσικό περιβάλλον».
Η υπουργός πρόσθεσε ότι «θα είναι μια επένδυση που δεν θα αφορά μόνο τους όμορους δήμους του Ελληνικού, είναι μια επένδυση για το λεκανοπέδιο».
«Θα είναι ένα τοπόσημο, δηλαδή θα μπορούμε να λέμε ότι κάποιοι που θα επισκέπτονται την Αθήνα θα έρχονται για να επισκεφτούν και αυτό που έχει γίνει στο Ελληνικό. Και θα είναι μια επένδυση που ουσιαστικά θα μας κάνει να ξεχάσουμε ότι μιλάμε για το πρώην αεροδρόμιο, δεν θα λέμε το πρώην αεροδρόμιο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

πηγη:σκαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter