Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

O KOYΛΟΓΛΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΕΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ...........(ΧΕΛΑΚΗΣ)


http://store.tvxs.gr/
Μία από τις βασικές αιτίες για την καθοδική πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια είναι η κατάσταση και ο ρόλος των περισσότερων ΜΜΕ. Στο Tvxs προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα τίμιο, αξιόπιστο και εναλλακτικό πόλο ενημέρωσης. Για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας από πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας , χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας ενίσχυσαν μέχρι τώρα με καταθέσεις και δωρεές μέσω paypal
και πιστωτικών καρτών.
Οσοι φίλοι και φίλες δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα από 4 ευρώ το μήνα, ο καλύτερος τροπος ενίσχυσης είναι να γίνουν ΜΧΣ.
Τα Μέλη Χωρίς Σύνορα μπορούν να «blogαρουν» γράφοντας τα δικά τους άρθρα. Συμμετέχουν σε κληρώσεις με διάφορα δώρα, από βιβλία και ρολόγια μέχρι ταξίδια (κάνε διακοπές με το Tvxs)
Σε λίγες μέρες και με χρέωση 4 ευρώ το μήνα στην πιστωτική σας κάρτα.
Από τον Σεπτέμβριο, το Tvxs γίνεται συνδομητικό. Η μικρή συνδρομή 4 ευρώ το μήνα, όσο δηλαδή κοστίζει ένας καφές, θα βοηθήσει και την βελτίωση της ποιότητας του Tvxs. Οι φίλοι και οι φίλες που θα γραφτούν Μέλη Χωρίς Σύνορα από τις 8 Ιούλιου μέχρι και τις 10 Αυγούστου κερδίζουν ένα βιβλίο απο τις προτάσεις του Tvxs.
Όμως το πιο ουσιαστικό «προνόμιο» που τα Μέλη Χωρίς Σύνορα διαθέτουν δεν είναι υλικό αλλά ηθικό: κερνόντας ένα καφέ, βοηθούν την ανεξάρτητη από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα δημοσιογραφία που έχει τόσο ανάγκη η χώρα μας.
Φιλικά,
Στέλιος Κούλογλου.
Περισσότερα για τα οικονομικά και τους στόχους μας μπορείτε να διαβάσετε στοΕνισχύστε το Τvxs γιατί λεφτά ...υπάρχουν, του Σ. Κούλογλου
ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΧΣ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
8/7 - 10/8: Ένα βιβλιο για ΚΑΘΕ νέα εγγραφή ΜΧΣ
30 Ιουλίου: Κλήρωση 2 Ρολόι OYYO Chrono (http://www.oyyo.gr)
11/8-30/8: Κλήρωση 20 διανυκτερεύσεων / εβδομάδα σε συνεργασία με Cocomat
30 Αυγούστου: Κλήρωση 2 OYYO Chrono (http://www.oyyo.gr)
Επίσης, τον Νοέμβριο θα δοθεί μεγάλο δώρο αξίας 5,000 ευρώ απο τα έπιπλα ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣhttp://serderides.gr/

Μέλος Χωρίς Σύνορα για 6 μήνες

Προχωρώντας στην αγορά σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
€29,00

Μέλος Χωρίς Σύνορα για 12 μήνες

Προχωρώντας στην αγορά σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής.
€47,90

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα ειστε και πολλοι μαγκες!!!!!!!!

Free Blog Counter