Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΕΠIΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ .....ΦΥΤΕΜΑ ΕΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑ.........http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=13532

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ LEFTERIA.BLOGSPOT.COM

Μεγάλη επιτυχία του δημάρχου Κατερίνης



http://www.karmanor.gr/userfiles/image/s_%20finikas.jpgΕντυπωσιακό έργο του δημάρχου Κατερίνης και προσωπική του επιτυχία θεωρείται η μεταφύτευση φοίνικα στον κυκλικό κόμβο στο νοσοκομείο. Είναι εφάμιλλο του έργου καλατράβα και ήδη πολλοί δήμαρχοι τηλεφώνησαν στον κ. Χιονίδη για το πώς πέτυχε να φέρει σε πέρας τέτοιο μεγάλο εγχείρημα. Συγχαρητήρια και από εμάς.

Ο φοίνικας της Κατερίνης εφάμιλλος του Κολοσσού της Ρόδου



http://users.uoa.gr/~nektar/history/tributes/wonders_of_the_world/17colossus.jpgΧθες ο δήμος Κατερίνης απέστειλε με email σε όλα τα Μ.Μ.Ε και σήμερα δημοσιεύονται σε όλον το τοπικό τύπο δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Χατζηκώστα που αφορούν την μεταφύτευση του φοίνικα στον κυκλικό κόμβο στο ύψος του νοσοκομείου.  Ο κ. Χταζηκώστας είπε ότι η σημερινή πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση που καταδεικνύει ότι με την μεταφύτευση προστατεύουμε και δεν καταστρέφουμε τα δέντρα. Φοβερές δηλώσεις του αντιδημάρχου που κάνουν το γύρω του κόσμου. Ήδη συνεργεία από όλη τη γη έρχονται να φωτογραφίσουν τον περίφημο φοίνικα της Κατερίνης που θεωρείται ένα έργο εφάμιλλο του Κολοσσού της Ρόδου.



2 σχόλια:

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

Ρε παιδια ακομη κανενας δεν αναρωτηθηκε....
Ποσο στoiχισε αυτο το δεντρο ?
Υπηρξαν προσφορες τιμης απο τα φυτωρια του νομου ?
Μπορει να βγει κανενα Λαυρακι 'η' Σαργος ....

toaftonoito team είπε...

όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά ο σχετικός αντιδήμαρχος είπε πως είναι δωρεά κάποιου, του οποιου το όνομα μου διαφεύγει.

Free Blog Counter