Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΟΛΥΜΠΟΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ.






Σ


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Βροντούς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Απριλίου 2010 η προβολή του Ντοκιμαντέρ «Όλυμπος ο γνωστός άγνωστος» που σκηνοθέτησε ο συμπολίτης μας Γιάννης Μπεϊνάς.  
Την εκδήλωση οργάνωσε η πολιτιστική ομάδα της ΕΠΑΣ με επικεφαλής τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή σε συνεργασία με τους ορειβατικούς συλλόγους του Δήμου Δίου (Αγ. Σπυρίδωνα, Βροντούς και Καρίτσας) και την Ένωση Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών του Δήμου Δίου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δήμαρχοι του Δήμου Δίου κ. Γρηγόριος Παπαχρήστου και Λιτοχώρου κ. Αθανάσιος Τσιφοδήμος, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι της ευρύτερης περιοχής, ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Αλέξανδρος Παπαργυρίου, η προϊσταμένη πολιτιστικών θεμάτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μιράντα Παπά, o διευθυντής της ΕΠΑΣ κ. Θεοχάρης Γεωργαντάς, ο σκηνοθέτης κ. Νίκος Σοφιανός, ο πρώην αντινομάρχης και διευθυντής Δασών κ. Νικόλαος Πασχαλούδης, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Κων/νος Δημόπουλος, ο πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, η κ. Ανανιάδου Δήμητρα από το γραφείο φυσικής αγωγής, τα συμβούλια και μέλη των ορειβατικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, δάσκαλοι, καθηγητές και πλήθος κόσμου. 
Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ ευχαρίστησε πριν την έναρξη της προβολής όλους τους φίλους και γνωστούς που συνεργάστηκαν με προθυμία στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ (που κράτησαν περίπου τρία χρόνια) καθώς και τους συντελεστές του: τον Μιλτιάδη Λύτρα που έκανε την αφήγηση, τον Δημήτρη Μπεϊνά που συνέθεσε την μουσική και είχε την τεχνική υποστήριξη και την Αναστασία Βουλγαρίδου-Παπαγιαννούλη που έκανε τον υποτιτλισμό του έργου στην αγγλική γλώσσα. 
Το ντοκιμαντέρ άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα αίσθημα υπερηφάνειας για τον τόπο στον οποίο ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter