Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΑ......


τοαυτονοητο: Με την κατωτέρω είδηση από το Λιτόχωρο, αποδεικνύεται πλέον πως η  κυβέρνηση ψεύδεται:

Η ακύρωση των παρελάσεων μηχανοκίνητων τμημάτων έγινε υποτίθεται για λόγους οικονομίας (βενζίνες, οδοιπορικά κτλ). Ποια όμως η δικαιολογία για την μη παρέλαση   των πεζοπόρων τμημάτων στο Λιτόχωρο; Μιλάμε πραγματικά για απόσταση λίγων μέτρων από το στρατόπεδο μέχρι την πλατεία του Λιτοχώρου. Ούτε φορτηγό δεν θα χρειαζόταν. Δεν θα έκαιγαν ούτε γραμμάριο καυσίμου...... όμως η υφυπουργός-γλάστρα, Τζάκρη, ανερυθρίαστα απέδωσε την μη παρέλαση δήθεν στην περιστολή εξόδων!!!!! Μα ποιες είναι οι αρμοδιότητες της κυρίας; Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης υποτίθεται καταργήθηκε για να γίνει το υφυπουργείο της κυρίας και το υφυπουργείο του Μπόλαρη. 

ΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ σχεδόν πέντε μήνες μετά τις εκλογές; Η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ....Οι Βορειοελλαδίτες πρέπει να πηγαίνουν όπως πάντα στην Αθήνα για τα θέματα των Υπουργείων τους.......
Αποδεικνύεται λοιπόν πως στην ουσία η κυβέρνηση αποφάσισε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ (και αναμένουμε και την κατάργησή και των μαθητικών....) ενώ κατήργησε το ΥΜΑΘ μόνο και μόνο για να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ......Στα ίδια πλαίσια έγινε και η κατάργηση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις ανά τον κόσμο πρεσβείες μας.
Και για να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις μιλάει για οικονομία και διάφορα άλλα φαιδρά....Υπάρχει δυστυχώς εν εξελίξει εθνοκτόνο σχεδίο και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση.... 



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ




Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο σήμερα στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, γιατί η κυβέρνηση απαγόρευσε στον στρατό να παρελάσει. Είναι η πρώτη φορά από τότε που εορτάζεται η επέτειος που δεν επέτρεψαν στο Στρατό να παρελάσει, ούτε καν τα πεζοπόρα τμήματα, παρόλο που ακριβώς δίπλα από το χώρο της παρέλασης βρίσκεται το στρατόπεδο"Μπαλανίκα" της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η επέτειος της μεγάλης επανάστασης του Ολύμπου κατά του τουρκικού ζυγού το 1878 εορτάζεται επίσημα από τη δεκαετία του ΄60.
Ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται όταν η παρέλαση βρισκόταν προς το τέλος και οι κάτοικοι αναρωτιόνταν
αγανακτισμένοι, γιατί δεν παρελαύνει ο στρατός σε μια επέτειο που αφορά πολεμικούς απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας κατά των Τούρκων κατακτητών.
Η υφυπουργός εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη που παρέστη στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη για πρώτη φορά στην επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου να παρελάσουν ούτε καν τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, απάντησε ότι "γίνονται περιστολές λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι είναι απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας".
Μάλιστα! Μετά την κατάργηση του όρου "Εθνική" από το υπουργείο παιδείας, την κατάργηση του υπουργείου "Μακεδονίας - Θράκης" και την απαγόρευση να παρελαύνουν τα μηχανοκίνητα τμήματα απαγορεύουν τώρα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και την παρέλαση των πεζοπόρων στρατιωτικών τμημάτων που δεν έχει καθόλου οικονομικό κόστος.

ΠΗΓΗ: http://lefteria.blogspot.com/2010/02/blog-post_8700.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εχουν ξεφτιλισει πλεον!!πρεπει να γινει κατι επιτλελουσ!!αυτοι δεν. προκειται να αφησουν τιποτα ορθιο

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η Τζακρή ρε παιδιά δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη!!την άκουσα στη βουλή και έφριξα,Για δεσ ρε συ κάτι άτομα που μας κυβερνούν...

Free Blog Counter