Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΧΟ!!!!!


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!!

Ήμασταν σίγουροι πως ξεκινώντας τις αναρτήσεις για την υπεράσπιση της Ι. Μονής, θα αγγίζαμε τις ευαίσθητες χορδές ορισμένων. Έχουν συνηθίσει βλέπετε το θέμα αυτό να παρουσιάζεται μονομερώς και οι θέσεις της Μονής να καταπνίγονται (που είναι οι 8000 υπογραφές υπεράσπισής της;)……Έτσι, άρχισαν με δημοσιεύματα, σχόλια και αναρτήσεις οι επιθέσεις στο μπλογκ μας, τα υπονοούμενα, η γνωστή θλιβερή ρητορική περί «μεσαίωνα» και εβραιοχριστιανών κτλ.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ!!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…….
Πολύ συχνά στην ελληνική «μπλογκόσφαιρα», γίνεται ξεκατίνιασμα ιστολογίων μεταξύ τους, μακροσκελής πόλεμος με εφημερίδες, με  σχολιαστές κτλ. Πρόθεση και ελπίδα μας εξ αρχής ήταν και εξακολουθεί να είναι, να αποφύγουμε κάτι τέτοιο καθώς δεν κάναμε το μπλόγκ για να προβάλουμε τα απωθημένα μας.
Από την άλλη κάποια πράγματα δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα. Έτσι, όσο μας επιτρέπει ο χρόνος μας θα απαντούμε στα εις βάρος μας σχόλια. Ομοίως, κάθε θέση θα αναρτάται στα σχόλια του ιστολογίου, αρκεί  να μην είναι υβριστική, συκοφαντική, ρατσιστική κτλ και να μην κάνει κατάχρηση του διαλόγου…..Δηλαδή αν απαντηθεί με επιχειρήματα το σχόλιο κάποιου και αυτός προκλητικά αγνοεί τις απαντήσεις και επιμένει παραπειστικά να λέει πράγματα άσχετα με το θέμα, τότε τα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter