Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ



Δείτε εδώ χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ......... "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ... ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ......


Angelo/Canada
see also: Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_8522.html#ixzz0a7z2Skpj

1 σχόλιο:

kgrek είπε...

Θα ήθελα να επισημάνω δύο ανακρίβειες:
1. Το χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν δεν είναι έκδοσης του 1939 αλλά του 2002 όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ανατρέχοντας στην ειδική σελίδα http://www.banknotes.com/af.htm για συλλέκτες χαρτονομισμάτων. Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα είναι αυτό με στοιχεία AF-65 και μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλίκ στο [Obverse & Reverse] . Το χαρτονόμισμα του 1939 που είναι το AF-21 είναι εντελώς διαφορετικό και φέρει την εικόνα του τότε βασιλιά του Αφγανιστάν Muhammad Zahir όπως και όλα τα χαρτονομίσματα του 1939.
2. Όσο για την αψίδα δεν είναι “ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ”, αλλά το μνημείο που κατασκευάστηκε , με εντολή του βασιλιά του Αφγανιστάν Αμανουλάχ Χαν για την απελευθέρωση του Αφγανιστάν από τους Άγγλους το 1919. Βεβαίως το μνημείο αυτό φέρει χαρακτηριστικά της ελληνιστικής περιόδου διότι οι Αφγανοί είναι περήφανοι που η χώρα τους ήταν μέρος της Αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δέχθηκε την θετική επίδραση του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και διότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα φυλές που θεωρούν εαυτούς ως απογόνους των στρατιωτών του και των Ελλήνων που αποίκησαν την Βακτριανή κατά την εποχή των επιγόνων του .
Αυτά για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και την τεκμηρίωση ενός ακόμη ντοκουμέντου ελληνικού ενδιαφέροντος. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην σχετική ανάρτησή στο http://boraeinai.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html

Free Blog Counter