Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΓΚΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΛΛΑΓΗ!!



Πέρυσι το Δεκέμβρη, το Mega έδειχνε τα επεισόδια πόντο – πόντο. Μολότωφ – μολότωφ. Ροπαλιά – ροπαλιά. Κάθε λεπτό ήταν εκεί.
Φέτος το Μέγκα, αφιέρωσε λίγα λεπτά στα ενημερωτικά δελτία. Χωρίς “έκτακτα”, χωρίς τίποτα.
Πέρυσι το Μέγκα έδειχνε καρέ – καρέ τις πορείες των λιμενεργατών. Τα μούτρα του Αλαβάνου. Τις δηλώσεις του κάθε πονεμένου των 200,000 Ευρώ που του έκλεβαν το ψωμί οι Κινέζοι.
Φέτος εξαφανίστηκαν. Τϊποτα. Μόνο ο Ανωμερίτης υπάρχει.
Το ΠΑΜΕ είναι βέβαια πρόβλημα γιατί εξακολουθεί να φωνάζει για τα δικαιώματα όχι των λαμογιών αλλά των εργατών. Δε φοράει κουκούλες οπότε δεν επιδέχεται “προβοκατόρικο” ρόλο. Δείτε λοιπόν την εξήγηση της Μεγκαλειώδους αλλαγής από την απίστευτη στιχομυθία του γίγαντα διανοούμενου Καψή με τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ:
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη ντουντούκα του ΠΑΣΟΚ και υπερασπιστή της αντιλαϊκής πολιτικής και των συμφερόντων των ιδιοκτητών του ΜΕΓΚΑ, τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή. Ο κύριος αυτός σε τηλεφωνική παρέμβαση του ΠΑΜΕ για την αποσιώπηση της κινητοποίησης της 17 Δεκέμβρη, απάντησε: «έτσι γουστάρουμε να σας προκαλούμε, και να μη σας δείχνουμε ποτέ. Έτσι θα κάνει το ΜΕΓΚΑ από εδώ και πέρα».
    Δηλώνουμε προς την διοίκηση του ΜΕΓΚΑ και τον χρυσοπληρωμένο δημοσιογράφο της εργοδοσίας ότι οι απειλές στο ταξικό εργατικό κίνημα δεν πιάνουν. Οι χιλιάδες των απεργών στις 17 Δεκέμβρη, αυτό το ορμητικό ποτάμι κατά της αντεργατικής πολιτικής θα έρθει η ώρα που θα συμπαρασύρει στο δρόμο όλους τους κοντυλοφόρους και τα τσιράκια της εργοδοσίας και των πολιτικών της εκφραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter