Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Με 250.000 ευρω ο προσφυγας σίγουρα θα αγοράσει μια νταβέρνα στις κορυφές του Ολύμπου, το αλλο magnum opus του καθηγητή....



Ένα περίεργο σχέδιο αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας αναφορικά με τις προθέσει της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.


Ο κ. Μάρδας αποκάλυψε πως η κυβέρνηση μελετά ένα σχέδιο με σκοπό να εξετάσει το οικονομικό προφίλ των μεταναστών και των προσφύγων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας ξεπερνούν τους 50.000.

Όπως είπε, εάν υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες
που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στην Ελλάδα ένα ποσό από 250.000 ευρώ τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής.

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο, με τον κ. Μάρδα να αναφέρει πως το δημοσιονομικό κενό δεν είναι ανάγκη να καλυφθεί από φόρους με τη σημερινή τους μορφή τονίζοντας πως η κυβέρνηση εξετάζει διάφορα σενάρια, χωρίς ωστόσο να τα αποκαλύψει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ποταμιού το οποίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ανοησίες. Συγκεκριμένα, το Ποτάμι αναφέρει πως "η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας. Μπράβο. Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες - με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter