Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ :" ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ"!!!!!!!


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε το εξης πρόσφατο περιστατικό:Συμβολή Μ. Αλεξάνδρου με Τσιμισκή στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, στα παλιά "τριποδάκια".Εκεί υπάρχει από χρόνια λακούβα-κακοτεχνία στον πεζόδρομο όπου συχνά έχεουν πέσει και τραυματιστεί διαβάτες. Κόυφια η ώρα μια ηλικιωμένη κυρία πέφτει στην παγίδα και τσακίζεται. Τις παράσχονται οι πρώτες βοήθειες και μάλιστα επειδή χρύπησε άσχημα την μετέφεραν με όχημα για πιο σοβαρή περίθαλψη.



Στην παρακείμενη γωνιακή καφετερία απολαμβάνει το αφέψημά του ο δήμαρχος Κατερίνης και άρα υπεύθυνος κατά νόμο για το ατύχημα, ο Σάββας ο Χιονίδης.




Στις εύλογες διαμαρτυρίες πολιτών ο Σάββας έδινε απαντήσεις του στιλ: " Εγώ φταίω που δεν βλέπουν που πατάνε;" " Ας πρόσεχε πως περπατάει η κυρία" και άλλα ωραία.




Όταν συνεχίστηκαν οι διαμαρτυρίες ο Σάββας εμφανώς ενοχλημένος βαρύς και ασήκωτος δήλωσε: " εγώ ήρθα για να πιω καφέ εδώ !!!!!!!!!"
 Ερώτηση 1: Μήπως τελικά το καλάμι για το οποίο γράψαμε και παλαιότερα έχει μπει ακόμη πιο βαθιά;


Ερώτηση 2: Αν τον άκουγε τον Σάββα κάποιος συγγενής της κυρίας που γκρεμοτσακίστηκε στην τρύπα που αυτός άφησε να χάσκει και του έριχνε κανα 2 χαστούκια (κακώς αλλά όχι απρόβλεπτα) ο Σάββας θα φορούσε κολάρο όπως έκανε με τον Κοκαβίδη τις προάλλες;




Το φταίξιμο δεν είναι του Χιονίδη και του κάθε Χιονίδη που καβαλάει και εγκολπώνεται το κάθε καλάμι που βλέπει μπροστά του. Το φταίξιμο είναι δικό μας ψε πολιτών και κοινωνίας που αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους να εκδηλώνουν τον νεποτισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητά τους αδιαμαρτύρητα......

ΝΑ τους χαιρόμαστε λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter