Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ρόμπες ξεκούμπωτες στα ΜΜΕ της Πιερίας;


τοαυτονοητο: Κάποιοι* "Δημοσιογράφοι" της Πιερίας ΔΕΝ δημοσίευσαν την είδηση του ξυλοδαρμού του δημάρχου Χιονίδη, αλλά με περισσή προθυμία δημοσίευσαν την επαύριον το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ για τα ψηφίσματα κλπ.......Με απλά λόγια: Περίμεναν την γραμμή μαζινό Χιονίδη για το θέμα και μόνο τότε έγραψαν....Αλλά και πάλι όχι την είδηση αλλά τα αναμασήματα Χιονιδη. Το ενδεχόμενο να μας μεταφερουν τα γεγονότα, να μεταφερουν πέραν της θέσης του αφεντικού τους και την θέση του δράστη Κοκαβίδη, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το αν η επίθεση ήταν "απρόκλητη" ή όχι είναι επιστημονική φαντασία για τους ανθρώπος αυτούς.

 Πολύ απλά είναι άλλοι φανερά και άλλοι ...αφανέρωτα έμμισθοι του Δήμου και χορεύουν στο ντέφι και την γραμμή του Δημάρχου. Γραμμή που ακολουθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χιονίδη μιλώντας για ξαφνική και αναίτια επίθεση του Κοκαβιδη ενώ όλοι οι ουδέτεροι αυτόπτες μάρτυρες λένε το αντίθετο....

Το ψέμμα και η προπαγάνδα είναι βία; 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων με θέμα την καταδίκη της επίθεσης στον δήμαρχο Σάββα Xιoνίδη από τον δημοτικό σύβουλο της μειοψηφίας Γιώργο Κοκαβίδη και όπου εξεδόθη το ακόλουθο ψήφισμα :

ΨΗΦΙΣΜΑ

1) Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Κοκαβίδη, στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, η οποία δεν στρέφεται μόνο κατά του προσώπου του κ. Δημάρχου αλλά κυρίως κατά του θεσμού που εκπροσωπεί.

2) Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να συναντούν την ανοχή του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών αφού υποβιβάζουν θεσμούς πρόσωπα και δημοκρατικές λειτουργίες και μας οδηγούν σε εποχές που με περισσό αγώνα ξεπεράσαμε και με περισσό αγώνα δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ.κ. Σαλπιστής και Ανανιάδης ψήφισαν μόνο το σκέλος του ψηφίσματος που αφορά την καταδίκη της βιαιοπραγίας εναντίον του δημάρχου και όχι στα υπόλοιπα που αναφέρει το ψήφισμα περί λειτουργίας των θεσμών, διότι όπως τόνισαν έχουν διαφορετικές θέσεις ως προς τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και εν συνεχεία κατέθεσαν δικό τους ψήφισμα, το οποίο ψηφίσθηκε μόνον από τους ίδιους.
*Δεν αναφερόμαστε σε όλους τους δημοσιογράφους .Κάποιοι δημοσίευσαν την είδηση έστω και με μέτριο τρόπο και χωρίς ρεπορταζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter