Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Απίστευτο: Η DeGeneres έπαιξε στο «Mπρούσκο»! (video)Tο γνωρίζατε ότι η Ellen DeGeneres έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο»;

Αν όχι, το ίδιο ισχύει και για την ίδια, μέχρι που είδε τη φωτογραφία της από τα χρόνια του Λυκείου να εμφανίζεται σε μια σκηνή της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1!


Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία, μια ελληνικής καταγωγής τηλεθεάτρια του σόου
που παρουσιάζει η DeGeneres από τη Φλόριντα, την ενημέρωσε ότι είδε κάτι που μπορεί να την ενδιαφέρει μέσω του δορυφορικού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Η συνέχεια δόθηκε στο σόου της DeGeneres με την Aμερικανίδα παρουσιάστρια να παρουσιάζει τα επίμαχα δευτερόλεπτα του «Μπρούσκο» και να αποκαλύπτει ότι όντως πρόκειται για μια φωτογραφία της με μαλλιά «σαν ελληνική τραγωδία», όπως είπε χαρακτηριστικά, που τραβήχτηκε όταν εκείνη φοιτούσε στην τελευταία τάξη του Λυκείου. Απευθυνόμενη, όμως, στον πρωταγωνιστή της σκηνής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ξανά μαζί…

Για του λόγου το αληθές μάλιστα εμφάνισε την επίμαχη φωτογραφία με ιδιόχειρη αφιέρωση την οποία χάρισε ως δώρο στην τηλεθεάτρια που της αποκάλυψε τη μοναδική εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες του ελληνικού σίριαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter