Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση, υπό σκιάν αργίας..


 Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου - Ολύμπου έγινε στον απόηχο των πρόσφατων εξελίξεων των δικαστικών περιπετειών του δημάρχου Γ. Παπαθανασίου, μετά την πρόσφατη κατάθεση ερώτησης των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. για την μη εφαρμογή του Καλλικράτη στο δήμο Δίου - Ολύμπου προς τον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκόυση, την σε εξέλιξη έρευνα από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Θεσσαλονίκης προς τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ. Σώκο για την εώς τώρα αδράνειά του για το θέμα, αλλά και των πρόσφατων αποκαλύψεων του kraxtis-gr.blogspot.com για την επικείμενη αργία του δημάρχου. Ήταν επόμενο, λοιπόν, ένα κομμάτι
της συζήτησης, να επικεντρωθεί και στο θέμα αυτό.
 Ο κ. Δημόπουλος, ανοίγοντας το θέμα είπε πως τις εξελίξεις τις έμαθε από τα τοπικά blogs και έχει ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο  που παρακολουθεί το θέμα. Βάση της έως σήμερα πληροφόρησής του η αργία του δημάρχου είναι θέμα ημερών και τόνισε πως έαν έχει ήδη παραδοθεί στον δήμο Δίου - Ολύμπου το έγγραφο της αργίας τότε η ψηφιση του προϋπολογισμού δεν έχει υπόσταση.
 "Ευτυχώς δεν σας έχω για δικηγόρο. Δεν ξέρω αν δικηγορείτε..." ήταν η οργισμένη απάντηση του κ. Παπαθανασίου, για να πάρει ξανά απάντηση από τον κ. Δημόπουλο: "Ευτυχώς που σε λίγο δε θα σε έχουμε δήμαρχο!"
 Στο θέμα αναφέρθηκαν και οι υπόλοιποι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων, με τον κ. Τσιφοδήμο να λέει: "Θλίβομαι όταν ακούω τέτοια πράγματα" και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Δίου - Ολύμπου του είπε: "Εγώ λέω πως δεν έπρεπε να σε ψηφίσει ο κόσμος, αλλά σε ψήφισε" ενώ ο κ. Λάππας επισήμανε και αυτός με τη σειρά πως το πρόβλημα της αργίας του δημάρχου είναι υπαρκτό και πως την παράταξή του την ενδιαφέρει το πολιτικό ζήτημα, ενώ τον δήμαρχο πως να αποδείξει την αθωότητά του στη δίκη. Η κ. Κουρίτα αναφέρθηκε στην σκανδαλώδη σύμβαση του 2000 της Δ.Ε.Α.Λ. για την οποία πρόκειτε να δικαστεί ο κ. Παπαθανασίου τον Μάρτη του 2012 και υπενθύμισε πως και τότε ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος την κατήγγειλε στον λαό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΖΙΦΡΑ ΚΙ Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ

Πληροφορίες βάσιμες
λένε πως ο χοντρούλης
κοιτάζει πως το έγγραφο
να "φάει" ο λιγούρης!

Ρε τούτο δεν είναι φαϊ
δεν τρώγεται με μία
δεν είναι αμμοχάλικο
για "ιδία" συμφωνία!

Ετούτο είναι έγγραφο
με νούμερο και τζίφρα,
έχει σφραγίδα στρογγυλή
και λόγια σαν σφυρίχτρα

που κράζουν και διαλαλούν
πως παύτηκε ο "ΓΕΝΝΑΙΟΣ"
και η σκυτάλη πέρασε
στο "ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΔΕΟΣ"!

Free Blog Counter