Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΡΝΕΣΤΟ;

Ο Τσίπρας που νομιμοποιησε ουσιαστικά τον γάμο ομοφυλοφίλων, θα αλλαξει το ονομα του γιου του από Ερνέστο (προς τιμήν του Γκεβαρα) αφού ο "άγιος" Τσε ήταν ομοφοβικός, μισσαλόδοξος, φασίστας που όχι μόνο δεν τους άφηνε να παντρευτούν αλλά τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης "για να γίνουν άντρες" όπως έλεγε;(ΕΔΩ)
Ή τους χαρακτηρισμούς κασέτα(ομοφοβικοί, οπισθοδρόμηση, μίσος κλπ) τα έχει μόνο για τους Έλληνες;
Υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων με μπλουζάκι με τον Τσε και νοημοσύνη Κουβανέζικου ραδικιού.      

Και το λέμε γιατί στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης έβαλε πάλι  την γνωστή κασέτα για την οπισθοδρόμηση στην Ελλάδα, που έμεινε πίσω χρόνια σε σχέση με την φωτισμένη δύση και είναι συντηρητική κλπ.(ΕΔΩ)
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα δεν κουνήθηκε φύλλο με την ψήφιση του νόμου. Καλώς ή κακώς ολόκληρη σχεδόν η χώρα ξύθηκε κανονικά για το όλο θέμα σε αντίθεση με ας πούμε την αγαπημένη των ψευδοαριστερών σαν τον Alexis εκκοσμικευμένη Γαλλιά όπου έγιναν οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις όλων των εποχών αλλά και σε άλλες χώρες όπου οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες.(ΕΔΩ)
 
Προοδευμένοι και φωτισμένοι Γάλλοι της κοσμικής Γαλλίας διαδηλώνουν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων, κάτι που δεν έκαναν οι σύμφωνα με τον Alexis Τσίπρα οπισθδορμικοί Έλληνες......Ρε Alexis, με τέτοις κοτσάνες θα σε απολύσει το Langley. Ούτε χρόνο δεν θα βγάλεις και δεν έχεις τα ένσημα του GAP......  
ΥΓ. Ρε Alexis παλικάρι μου την δουλειά που σε βάλαν την έκανες την περισσότερη. Άμα δεν σε αρέσει το χωριό μας πάνε στο καλό και ζήσε σε καμιά καλύτερη χώρα (φυσικά πλήρως καπιταλιστική)......
Αλλά αγράμματος είσαι, να δουλέψεις δεν μπορεις, αγγλικά δεν ξέρεις, ούτε καν για διαλέξεις δεν θα σε παίρνουν οπότε μάλλον σε φορτωθήκαμε για αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter