Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.......


Τσίπρας: Ο Πανούσης να πάει στον εισαγγελέα
ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Θυμίζουμε την αειμνηστη δήλωση Σημίτη για την διαπολή και τα σκάνδαλα::
"όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα".....

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρώην Υπουργό του, Γιάννη Πανούση, που σε συνέντευξη του είπε πως κινδυνεύει η ζωή του από κάποιους που επιδιώκουν την πολιτική και φυσική του εξόντωση, αντί να τα δηλώνει αυτά σε μέσα ενημέρωσης, να πάει σε εισαγγελέα.

Ο κ. Πανούσης, καθηγητής εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας
Τάξεως στην προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να είχε δηλώσει σε εφημερίδα ότι έχει ενημερώσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για τις απειλές που έχει δεχτεί κατά τις ζωής του και μάλιστα από άτομα, όπως αναφέρει σε βιωματικό πολιτικό βιβλίο που γράφει, όχι μόνο του υποκόσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη.

Ο πρώην Υπουργός αποκάλυψε ακόμα ότι τα πραγματικά ονόματα των πρωταγωνιστών αυτών των κινήσεων εναντίον του, τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του.

«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη», αναφέρει Δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε την Κυριακή απόγευμα από το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Λίγο αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι "τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές", και καλεί τον Πρωθυπουργό "να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του" και τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Πανούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter