Σάββατο 24 Μαΐου 2014

XΙΠΣΤΕΡ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!!! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΑΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ!!!!

Αίσχος: Μόνον βρώμα και δυσωδία από Μπλογκ Λιτοχωρίτη που λειτουργεί ως γραφείο τύπου του Φαρμάκη
από το  το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης Ολύμπιας Συμμαχίας



Στο βωμό δήθεν της ενημέρωσης “χτύπησε” και πάλι το μπλογκ γνωστού Λιτοχωρίτη “ενημερωτή” της κοινής γνώμης, και κατά περίπτωση αυτόκλητου υποστηρικτή “πασών των Λιτοχωριτών και κάποιων λίγων …Θεσσαλονικέων”.

Ανήρτησε λοιπόν στο ιστολόγιο του, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας –υποτίθεται- της “Ολύμπιας Συμμαχίας” προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη.
Της “Ολύμπιας Συμμαχίας” βεβαίως μόνον και κανενός άλλου συνδυασμού με
την υπόμνηση μάλιστα, …ανεπίσημα αποτελέσματα.
Η πραγματικότητα βεβαίως είναι, πως τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προέρχονται από τη μέτρηση που διενέργησαν κατ’ εντολής υπάλληλοι του δήμου –ως ύστατη προσφορά στον διάδοχο- με βάση τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων, από τα οποία όμως λείπουν δύο τμήματα (το 13ο των Πόρων και το 52ο του Λιτοχώρου) καθώς οι εν λόγω δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν απέστειλαν με τηλεγράφημα τη σταυροδοσία.

Η “Ολύμπια Συμμαχία” ανακοινώνει πως τα συγκεκριμένα δημοσιευμένα αποτελέσματα είναι και ελειπή και λανθασμένα, καθώς δεν έχουν διασταυρωθεί τα ψηφοδέλτια με τις εγγραφές στο Πρακτικό 2.
Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, θα ανακοινωθούν επίσημα από το πρωτοδικείο με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης τους από το μοναδικό αρμόδιο όργανο.
Το Πρωτοδικείο.

Η εν λόγω δημοσίευση αφορά πρόχειρη καταμέτρηση με βάση το Πρακτικό 2 των εκλογών για λόγους προφανείς, να επισημανθούν δηλαδή οι υποψήφιοι που δεν εκλέγονται “με τίποτα” ώστε, πιθανόν να αισθανθούν δυσαρεστημένοι.

Καθώς λοιπόν οι υποψήφιοι της “Ολύμπιας Συμμαχίας” δεν παρουσίασαν επίμονη αναζήτηση της σταυροδοσίας τους και καθώς το ενδιαφέρον τους εστιάστηκε στη νίκη του Συνδυασμού την ερχόμενη Κυριακή, βρέθηκε ο τρόπος να προκληθεί –κατά την κρίση τους- αναταραχή.

Δημοσίευση τους στο φερέφωνο του Συνδυασμού.

Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο τρόπο για να κρατήσουν τα “σκήπτρα” του Δήμου “στα χέρια” του άλαλου αναπληρωτή και χρησμένου διαδόχου…

Κρίμα για το δήμο μας, κρίμα να δίνεται η συγκεκριμένη λάθος εντύπωση για το σύνολο των Λιτοχωριτών.

Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter