Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟ 2: ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Α.Τ. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ 1946;


ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το μεσημέρι της Τρίτης ο μπαρμπαΝίκος ο Κουκουτάτσιος, όπως συνηθίζει εδώ και 2-3 αιώνες που κοσμει τον τόπο μας, πάρκαρε ένα από τα αυτοκίνητα που οδηγεί στην κεντρική πλατεία Λιτοχώρου.
Που; Τι θα πεί που; Στην πλατεία λέμε. Αν επιτρεπόταν εκεί το παρκάρισμα; Η άγνοιά σας μας ενοχλεί........Για τον μπαραμπανίκο τον Κουκουτάτσιο μιλάμε, τι θα πει αν επιτρέπεται. Αφού πάρκαρε αυτός εκεί επιτρέπεται. Τέλος.
Κάποιοι αστυνομικοί, προφανως νέοι και μη γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και ΘΡΥΛΟΥΣ της περιοχής, έγραψαν ή επιχείρησαν να γράψουν τον νίκο τον Κουκουτάτσιο με τ'όνομα!!!!!!! Ναι αγαπητέ αναγνώστη. Καλά διάβασες.......Βρέθηκε άνθρωπος να πει στον μπαρμπα μας ότι πάρκαρε παράνομα.........Τόση αγνωμοσύνη και άγνοια κινδύνου!!!!!!
Ο μπάρμπας μας όπως πάντα δεν έχασε την ψυχραιμία του , ούτε παρεξήγησε την κίνηση των νεαρών οργάνων. Ένας άνθρωπος που πέρασε όλη την δεκαετία του 1940 χωρίς να πειράξει άνθρωπο, ένας άνθρωπος που δεν  κρατά κακία σε κανέναν, ένας άνθρωπος που δεν έχει κακή κουβέντα σε κανέναν, ένας άνθρωπος που δεν πέρασε καν έξω από τα δικαστήρια!!!!!!!!, που δεν έχει εχθρούς! (και όχι επειδή πέθαναν όλοι κακόπιστε αναγνώστη), δεν μπορεί παρά να έδειξε ΟΛΥΜΠΙΑ ψυχραιμία και να μίλησε με πατρική στοργή στους νεαρούς αστυνομικούς, νουθετώντας τους με τα σοφά λόγια του. 
Μόνο που επειδή ο Μπαραμπανίκος είναι λόγιος και πολυμαθής αναγεννησιακός άνθρωπος, τους μίλησε με αρχαίζουσες λέξεις γεμάτες ιστορία που δυστυχώς οι αστυνομικοί μας, απλοί άνθρωποι, τις παρεξήγησαν: Όχι ρε παιδιά . Δεν σας έβρισε ο Μπαρμπανίκος! Δεν είναι αυτό που νομίζετε! Η λέξη  "μαλάκας" είναι αρχαία λέξη φορτισμένη με νοήματα συνυφασμένη με τον λαό μας. Θα λέγαμε ότι υπάρχει εντυπωμένη στο dna μας αλλά μην μας πούνε και εθνικιστές!!!!!Κακώς τον μπουζουριάσατε τον μπάρμπα μας, αγωνιστή και δημοκράτη μπαρμπανίκο.  Λευτεριά στον Μπαραμπανίκο!!!!!VEVCEREMOS!

OI διωξεις είχαν αρχίσει νωρίτερα. Θυμηθείτε:
 




Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Κουκουτάτσιος | ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;
TOAYTONOHTO: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ!!!!!

Νίκος Κουκουτάτσιος Προς Δουμπιώτη 21 Δήμο Δίου Ολύμπου Λιτόχωρο 31-8-2013 Δημοτική Αστυνομία Λιτόχωρο
ΕΝΣΤΑΣΗ
Ενίσταμαι κατά της με αριθ. 6113 πράξης παράβασης του Κ.ΟΚ. που επιβλήθηκε στο με αριθ. Κυκλοφορίας Τ.Κ.Ζ. Ι.Χ. Αυτοκίνητο ΤΖΙΠ το οποίο κατέχω και οδηγώ προσωρινά, για τους εξής σοβαρούς λόγους: 1. Το όχημα αυτό ήταν σταθμευμένο για όχι και περισσότερο από 10- 15 λεπτά σε σημείο ης κεντρικής πλατείας χωρίς να εμποδίζει προφανέστατα την κυκλοφορία αφού το παρακολουθούσα από τα απέναντι γραφεία του Κ.Κ.Ε στα οποία βρισκόμουν όλο αυτό το ελάχιστο διάσημα ελέγχοντας κάποια στοιχεία της ΠΕΕΑ.
Και είναι απορίας άξιο πως ο κ. Τσιτσιλής που ελαφρά τη καρδία επέβαλε το βαρύ πρόστιμο των 80 ευρώ σε μία εποχή που η φτώχια δένει όλους και αδυνατούμε ναπληρώσουμε ακόμα και τα καθιερωμένα τέλη για να πάρει και αυτός το μισθό του και χωρίς να σφυρίξει ως όφειλε να ειδοποιήσει τον παραβάτη οδηγό.

Και είναι απορίας άξιο επίσης πως την ίδια ώρα η δέκα λεπτά αργότερα όταν εγώ βρήκα την κλήση μπροστά και πίσω από το παράνομα σταθμευμένο ΤΖΙΠ και στο χώρο που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες βρισκόταν σταθμευμένα τα παρακάτω Ι.Χ αυτοκίνητα: ΚΖΗ 7540, ΚΝΡ 5931, ΜΥΖ 7487, ΝΙΟ 7832.
Αν αυτό θεωρείται ευσυνειδησία καθήκοντος, τότε μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ο πιο παράλογος άνθρωπος του κόσμου.
Επειδή είναι άδικο ο ιδιοκτήτης του οχήματος να οδηγείται στα δικαστήρια εγώ θα πληρώσω εμπρόθεσμα το πρόστιμο.
Σας δηλώνω όμως πως με αυτές τις αρπαχτές Δεν πρόκειται να γεμίσουν τα άδεια ταμεία του Καλλικρατικού Δήμου μας.
Ο Ενιστάμενος
Νίκος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

Read more: http://toaftonoito.blogspot.com/2013/09/blog-post_5971.html#ixzz318ozqaTY



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Blog Counter